La fase final Autonòmica de frontó individual femení dels XXXIV Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana va oferir dues noves campiones, Ángela, en benjamins i Nuria, en alevins. Xaló va gaudir diumenge passat 21 de febrer d'una gran jornada esportiva i de convivència en la qual les escoles de Faura, El Puig, Moixent i Borbotó, van guanyar els títols dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frontó individual femení.

En benjamí, es va gaudir d'una gran competició, sent Ángela de Faura la revelació del torneig, quedant campiona de la categoria després de superar a totes les favorites. En categoria aleví, Nuria del Puig, es va proclamar campiona també després de demostrar un gran joc. En infantil, Aida de Moixent, va demostrar la seua condició de favorita, mentre que en cadet, Victoria de Borbotó també va aconseguir un nou títol. Finalment, en categoria juvenil, Amparo de Borbotó va aconseguir el segon or per a la seua escola.

Van lliurar les medalles els regidors de Xaló, Álex Seguí, Lorena Blasco i Jana González i el tinent alcalde de Laguar, Manel Barber.