El trinquet de Bellreguard va tancar ahir la fase eliminatòria del Trofeu Mixt masymas, jornada que va ser propícia per als equips encapçalats per Puchol II i Jeffry, que s’han classificat per a les semifinals.

Primer es va jugar la partida per dalt corda. Puchol II, Nacho i Héctor II s’imposaren a Francés, Pere i Monrabal per 60-45. El desenllaç va ser just. Però el trio de Francés va fer mèrits per a sumar algun parcial més, sobretot en la segona meitat de la confrontació. Amb un poc més d’encert en moments puntuals i en pilotes que trencaren, probablement s’hauria classificat com el millor derrotat. L’inici va ser de clar domini del conjunt de Puchol II, que al poc ja gaudia de quatre jocs d’avantatge, tres d’ells aconseguits en blanc.

A continuació va vindre la remuntada i la igualada a 40. Francés va agafar el paper de protagonista principal que estava tenint Puchol II mentre que Pere i Monrabal superaven a les línies rivals en la consecució del quinze, com abans havien fet Nacho i Héctor II. Ja en el tram final, l’equip amb faixa roja va recuperar la iniciativa per a tancar la partida pel definitiu 60-45; però li va costar.

En la segona partida, la de raspall, Jeffry, Sanchis i Néstor guanyaren a Ian, Roberto i Pau 25-10. El conjunt d’Ian va començar perfecte, sent molt superior i aconseguint els dos primers jocs amb autoritat. Però a partir del tercer parcial, Jeffry i els seus companys es feren amos i senyor de la situació i s’imposaren amb contundència.

Semifinals

La primera semifinal de les dues modalitats es disputara demà en el trinquet d’Oliva. La sessió començarà amb la partida per dalt corda que enfrontarà a Soro III, Jesús i Conillet contra Pere Roc II, Javi i Herrera. El trio del campió individual ha acabat primer en la fase eliminatòria mentre que els de Pere Roc II continuen endavant com a millors derrotats. A continuació, Moltó i Canari jugaran contra Sergio i Brisca. La parella ha sigut el millor equip d’esta ronda i el trio el quart classificat. El cartell de les dues finals es concretarà el dimecres a Guadassuar on s’enfrontaran el segon i tercer classificat. Obriran el foc els raspadors. En concret, Punxa, Dorín i Tonet II que tindran en la contra a Jeffry, Sanchis i Néstor. Després, Puchol II, Nacho i Conillet s’enfrontaran a Miguel, Dani i Carlos. Els títols es decidiran en el trinquet de Pedreguer el diumenge 22.