La temporada oficial ha acabat i durant el present mes, agost i setembre es succeiran les partides commemoratives de les festes locals tant al carrer com en el trinquet, a més en diverses modalitats.

En la setmana en curs, el Trofeu Tio Pena cedirà el testimoni a un altre de nova creació, el Ciutat de Torrent, que també transcorrerà en dues semifinals i la final. Soro III, Puchol II, Dani, Miguel, Javi o el recentment proclamat campió de la Copa, Jesús, són alguns dels participants. El tret d’eixida tindrà lloc el dijous.

Ja en divendres, Moncofa anuncia dues partides mà a mà de frontó: Pere Roc II contra Santi de Silla en una i Vicent de Moncofa contra Bueno a continuació. Eixa mateixa nit, el trinquet de Murla obrirà les portes perquè Miguel i Tomàs II juguen s’enfronten a Giner i Héctor.

La pilota festiva continuarà el dissabte en Alzira on es commemora a Sant Bernat. Ací es jugarà a raspall i hi haurà presència de pilotaris locals amb Roberto i Lorja. I el diumenge, de nou tres parets però a Cheste, amb Puchol II i Miguel com a caps de cartell. I el 7 d’agost, una bomba a raspall en Oliva: Moltó, Pere i Félix contra Waldo, Pere Roc II i Carlos. Però abans vindran altres partides en Benitatxell, Barxeta, Alfarp, Tirig, Gavarda...