Gran campionat Autonòmic de Galotxa a Beniparrell. En la gran final de primera Quart de les Valls va recuperar la copa de campions en la que era la seua tercera final consecutiva. Després de guanyar fa un parell de temporades davant Foios en el carrer de pilota de Montserrat, els del Camp de Morvedre caigueren en el 2015 en la canxa de Faura davant precisament el primer equip del club de Montserrat. La partida de la vesprada del passat dissabte els torna a afirmar com a l’equip a batre en la competició. Javi ‘Moro’, Guillermo, Juan Carlos ‘Xato’ i Bervis, en plenitut de facultats son els rivals més difícil de batre en la competició de galotxa.

El carrer ‘El Surdo’ de Beniparrell fou l’escenari on el segon millor equip del torneig, Marquesat, només va poder sumar cinc jocs al seu marcador. Pau, Gerardo, Miguel ‘Sopetes II’, Benja i Angel no pogueren fer front a l’encert i pegada dels seus rivals, tot i que no deixaren d’intentar-ho en cap moment, provant canvis de posició, i entrant Angel a finals de partida com a possible revulsiu. El principi de la partida fou clau en la mateixa, ja que els finalment campions començaren molt forts, sense deixar cap opció als d’Alfarp, sumant els primers cinc jocs, i aconseguint un 25 a 5 amb els qual menjaven la moral als seus rivals. El rest Moro ho passava quasi tot, tant en el bot com al rest, mentre que Guillermo, fent gala d’una potència de braç fora del comú, soltava tirs de canó, jugant volees en la galotxa que anaven directament a la grada contraria, completaba el joc de Quart el Xato, que jugant a la punta passava pilotes complicades, acabant les que tenia més franques. Per part del Marquesat Pau no apretava el bot com sol fer-ho, en part per l’obligació de tindre que evitar-li el joc als seus rivals, a Gerardo li faltava un punt de pegada, al igual que a Sopetes, que començava més nerviós de l’habitual. A mitjan partida Pau va deixar el seu lloc a Angel en l’equip, mentre que Sopetes provava un parell de jocs fent el bot, per a que finalment, amb Angel al Bot, l’equip del Marquesat reaccionara un poc i aplegaren a 25, on finalment es va quedar el marcador.

En la previa l’equip juvenil de Beniparrell va quedar-se la copa de campions de la seua categoria, davant del Montserrat, en una partida molt renyida. De fet es va aplegar a l’igualada a 35, cartró en el qual es va quedar l’equip de Montserrat. El lliurament de trofeus va còrrer a càrrec del Director General de l’Esport, Josep Miquel Moya, dels alcaldes d’Alfarp i Quart, així com representants de l’ajuntament de Beniparrell i de la FPV.

La vesprada del diumenge va portar tres finals al carrer de pilota de Beniparrell, corresponents a segona, tercera i quarta categoria. En la partida que obria la jornada s’enfrontaven els dos equips del club de Godelleta, en el derbi de les finals. Després d’uns inicis marcats per la calor regnant en la canxa, poc a poc els jugadors del Godelleta A començaren a dominar distanciant-se en el marcador, i deixant el resultat final en un 70 a 45. Una vegada completada la primera partida aplegaba el torn a la final de plata, en la que Faura i Borbotó deixaven mostra del seu nivell, en una partida en la que només els detalls determinaren la diferència final de jocs. Els del Camp de Morvedre, amb un gran Llopis en la posició de mitger, s’impossaven als de la pedania de Valencia 70 a 35, pero perfectament es podria haver donat un resultat més ajustat. Els dos rests, tant Adrian de Borbotó com Kevin del CPV Faura, aprofitaven la mínima ocasió per a fer mal des del bot, tot i que l’esquerrà Kevin quasi sempre li donava un puntet més a la seua pilota.

La cloenda del campionat li va correspondre a la final de quarta, on jugaren altre equip de Borbotó, tenint com a rival al Marquesat D. A l’inici els d’Alfarp començaren un poc més entonats, pero el canvi de posició de l’equip de Borbotó, on Salva Terron i Pablo s’intercanviaren de rest a mitger, fou clau en el transcurs de la partida, ja que Terron allargava més la pilota, fent inútils els esforços rivals, i el marcador va ser de 70 a 45.