El pròxim 6 d’agost Godelleta rendirà homenatge a una llegenda viva de la pilota valenciana, José Vicente Grau Juan. Grau és considerat com u dels millors pilotaris de tots els temps en la seua demarcació. Entre el seu palmarès hi ha un campionat Individual. És l’únic mitger que ha pogut guanyar un títol reservat als restos.

Com a jugador ho tenia tot, elegant, potència i dues mans perfectes. Una lesió el va obligar a penjar els guants, però abans va deixar una emprempta difícil d’oblidar.

A més del Campionat Individual l'any 2000, entre altres, va ser subcampió del Circuit Bancaixa en dues edicions, campió del trofeu Superdeporte l'any 2009 i a Godelleta també va guanyar el trofeu Moscatel en altres dues edicions, 2009 i 2010.

El seu reconegut prestigi és també internacional. Grau és campió del món i d’Europa amb la Selecció Valenciana i també va ser considerat com millor jugador del planeta.

El dia 6 s’han organitzat dues partides. La primera està anomenada ‘amics de Grau’ on estaran presents jugadors de la seua època com Cervera, Sarasol II, Pedro i Voro. A continuació s’anuncia partida on els mitgers com ell seran protagonistes. Félix i Tomás contra Jesús i Javi.

Entre les partides serà el moment de rendir tribut a u dels més grans. Serà un dia molt especial i un reconeixement molt més que merescut. En l’actualitat Grau continua vinculat a la pilota i els dissabtes és u dels hòmens bo de Pelayo.