Magnífic el començament de l’equip de Montserrat de Marc i Pere en la Copa d’escala i corda i decebedor el de la formació de Murla amb Genovés II i Salva. Les dues parelles van debutar ahir en el trinquet de Xàbia on els primers s’imposaren per un folgat 60-25 en una hora escassa de joc.

La diferència entre els dos equips va ser la que reflecteix el marcador. Inexplicable, donada l’entitat dels derrotats i més encara després del començament, on Genovés II i Salva van aconseguir els dos primers jocs. La càtedra estava tan segura de la victòria dels rojos que va donar de 10 en les travesses.

A partir d’ací, domini aclaparador dels de Montserrat, que esborraren de la partida als rivals a base de canonades. Va ser un no parar de descarregar-se i no trobar la contra esperada, ni en atac i tampoc en defensa.

Marc i Pere han demostrat que arriben molt forts i amb ganes d'oblidar la pobra actuació que signaren en la passada Lliga, on participaren junts, amb Héctor en la punta. En aquella ocasió, l’escaleter va jugar un poc minvat de facultats per unes molèsties en la mà. Ahir va deixar clar que l’escopeta torna a estar carregada.

De Genovés II i Salva cal esperar que solament siga un mal dia. Pilotaris de la seua importància i qualitat mereixen el benefici del dubte. Això sí, els números no perdonen i els de Murla s’han quedat sense marge d’error en la ronda en curs, on cada equip jugarà tres partides per a optar a la passada a les semifinals.

Hui a Borriana

La competició es trasllada hui fins al trinquet de Borriana on l’equip de Vinalesa de Puchol II i Monrabal s’enfrontarà al de Dénia de Francés i Félix en partida corresponent al Grup A.

El campió individual i el mitger de Vilamarxant afronten el seu debut. És un dels equips que més sonen en les quinieles. És normal doncs es tracta del número u i del punter campió de la Lliga. A més van ser finalistes en l’edició anterior de la Copa.

Per a Francés i Félix, la confrontació és pràcticament una final després d’estrenar-se amb derrota en la jornada inaugural del passat divendres. Enfront tingueren als vigents campions, Pere Roc II i Jesús, que guanyaren per 60-35.