08 de agosto de 2016
08.08.2016

El pilotari que s´atreveix amb tot i contra tots

En tres dies seguits Félix, de 37 anys, ha jugat a les modalitats de galotxa, raspall i llargues

08.08.2016 | 13:23
Félix.

Félix va nàixer a Dénia, si bé, el cor li ha dut a viure a Murla. Des de ben menut va tindre clar que volia dedicar-se a la pilota valenciana. Començà jugant a raspall, però prompte va veure que tenia mans per a tirar la vaqueta per damunt corda. Ja com a mitger va despuntar en la lliga de promoció de Caixa Popular, dins d´una generació on també estaven grans pilotaris de l´actualitat com Genovés II, Pedro, Miguel o Salva, entre altres.

Ja han passat quasi vint anys dels seus inicis i Félix és considerat com una gran figura dels trinquets. No hi ha cap trofeu important sense el seu nom. Ho juga tot i contra tots. Un pilotari a qui no li fa por res. Igual juga un desafiament que sembla impossible entre mitgers contra restos, que juga una partida al frontó, llargues, raspall o galotxa. Un pilotari amb mèrit.

Una prova més del seu valor és que en tres dies seguits ha jugat o jugarà a tres modalitats diferents. Dissabte a Godelleta va jugar a galotxa, ahir a Oliva, fins i tot, va jugar i traure a raspall i hui, al carrer de Dalt de Murla, jugarà una partida a llargues en homenatge a ´Saleta´. S´anuncien Ángel, Andreu, ell i Sala contra Jan, Giner, Héctor i Manel.

Als seus 37 anys continua donant molta guerra. De fet, pot ser, estiga en una de les seues millors etapes com a pilotari amb molt bones actuacions.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine