25 de octubre de 2016
25.10.2016
INDIVIDUAL DE RASPALL

Punxa es situa a un pas de la final

El de Piles guanya a Miravalles en la primera partida de quarts de l´Individual de raspall

28.10.2016 | 14:23
Punxa es situa a un pas de la final

Els quarts de final de l´Individual Bankia en la modalitat de raspall van començar ahir en el trinquet de Xeraco on Punxa va superar a Miravalles amb una remuntada de quatre jocs consecutius per a acabar guanyant per 25-15.

En els dos primers parcials el domini de Miravalles va ser evident. Punxa havia guanyat la revallà i va triar començar al dau, però la seua treta no anava ni amb la violència ni la col·locació necessària. I el mitger va aprofitar per a fer ús de la seua solvència en la rematada. Seguidament, el pilotari de Genovés aconseguia el segon joc, ara traent, també perquè el seu rival no oposava la contra esperada. I en el trinquet començava a guanyar pes la possibilitat de la sorpresa.

Va ser en el tercer joc on Punxa començà a jugar d´acord al seu nivell. No va ser fàcil per al de Piles però finalment va sumar, evitant així el distanciament de Miravalles. Ara sí que hi havia intercanvis de mèrit i ningú era clarament superior. Va ser un parcial de molt exigent físicament per als dos bàndols.

Després va arribar el moment clau de la partida. Miravalles manava al rest i va situar el val en el marcador. Però no va poder concretar i finalment va ser Punxa qui va igualar a 15. A partir d´ací, el canvi en les prestacions dels dos va ser evident.

Desgast físic
Miravalles, que anteriorment s´havia descarregat en cada pilota com si li anara la vida, va acusar l´esforç. Enfront, Punxa es trobava més sencer i donava un colp d´autoritat amb la treta amb dos quinzes de pacte i altres tants que va guanyar a força d'espentar. A continuació, el de Piles certificava la classificació per a semifinals des del rest, també amb certa autoritat.

Punxa es jugarà la passada a la final contra el vencedor del duel entre Sergio i Pepe, programat per al dissabte a la Llosa de Ranes. Abans, el divendres concretamment, la competició visitarà el trinquet de Genovés. Els quarts de final acabaran el dilluns vinent a Guadassuar, on debutarà el vigent campió i principal favorit al títol, Moltó.

Final d´escala i corda
Les entrades per a la final de l´Individual d´escala i corda entre Soro III i Puchol II ja es poden adquirir en la taquilla del trinquet Pelayo en horari de matins. L´organització ha mantingut els preus de les darreres edicions amb 25 euros per a les localitats de l´escala i 20 per a la resta d´ubicacions.

Tots els seients estaran numerats i per tant seran els més ràpids els qui puguen triar la ubicació desitjada. Tenint en compte l´excel·lent precedent de la final de l´any passat, on es va veure una sensacional partida, la previsió per al diumenge és que Pelayo tornarà a omplir-se.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine