01 de diciembre de 2016
01.12.2016
Trofeu Mancomunitat de la Costera - Canal

La Costera es centra en el raspall

El trofeu deixa de ser mixt però afegeix altre paral·lel en la categoria de juvenils

04.12.2016 | 13:33
La Costera es centra en el raspall

El Trofeu Mancomunitat de la Costera - Canal arriba a la seua cita anual però amb canvis en el format. I és que l´edició que comença el dissabte es centrarà exclussivament en el raspall, la disciplina que ocupa l´activitat dels trinquets on transcorriran les partides, dues semifinals i la final.

Els aficionats no podran seguir les evolucions dels pilotaris del joc per dalt corda però sí que veuran en acció als millors exponents de la raspada. A més cal destacar la presència de primeres figures que són naturals de les localitats on està l´àmbit d´acció de la Mancomunitat, sobretot de Genovés.

Les dues semifinals es completaran en el trinquet de la Llosa de Ranes mentre que el títol es decidirà a Genovés, és a dir, els recintes de referència i amb més activitat professional de les dues comarques que a més es troben situats a tir de pedra un de l´altre.

La jornada inaugural del dissabte té com a principal reclam la presència dels finalistes del passat Individual. Al campió Moltó li toca jugar una altra vegada en parella, en esta ocasió amb Brisca d´Oliva, que últimament està ratllant a bon nivell. Sergio, per la seua banda, tindrà l´ajuda del veterà Alberto, que torna als cartells de prestigi, mentre que Miravalles ocuparà la punta. És un trio de forá darrere, seguretat al mig i rapidessa davant.

La segona semifinal es jugarà el dimarts vinent, festiu per ser el Dia de la Constitució. Per un costat formaran Ian, Tonet II i Raúl, un equip on la mitjana d´edat no supera els vint anys. Però en les tres línies hi ha tanta qualitat com joventut. Enfront estaran Punxa, Canari i Lorja, pilotaris de poderosa pegada. La final es disputarà el divendres dia 9.

Torneig de juvenils
La novetat d´enguany en el Trofeu Mancomunitat de la Costera - Canal és la disputa d´un segon torneig paralel en la categoria juvenil. Les partides es disputaran abans de les primeres figures. El dissabte, Caxu i Gabi s´enfrontaran a David i Borja. I després, el dimarts, Ximo i Guillem jugaran contra Momblanch i Ricardet.

Per altra banda, les finals del Trofeu Savipecho s'han presentat en el mateix escenari on es completaran les partides en el matí del diumenge vinent, el Nou Trinquet d´Oliva. En l´acte participaran els rests dels equips que opten als dos títols.

El diumenge, els encarregats d´obrir la sessió seran els pilotaris de la modalitat per dalt corda: Puchol II i Santi jugaran contra Pere Roc II, Dani i Conillet. A continuació, en la final a raspall, Pablo, Sanchis i Roberto s´enfrontaran a Ian, Canari i Néstor. El gran nivell que han oferit les quatre formacions permeten preveure una cloenda acord al prestigi del trofeu.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook