Marrahí i Sanchis s’han convertit en els primers semifinalistes de la Copa de raspall en superar a ahir per 25-5 a Pablo i Canari en el trinquet de Xeraco. Els 6 punts del seu caseller, però sobretot el coeficient amb sis jocs favorables, els situen fora de l’abast de la resta d’equips del Grup B.

El folgat desenllaç es va donar per la diferència entre l’espenta dels rests, la qual cosa va propiciar que Sanchis tinguera moltes més oportunitats de sumar que Canari. També és cert que el de Montesa les va aprofitar a la perfecció. Ara queda una plaça per decidir en este grup i els millors situats són Ian i Josep perquè tenen la possibilitat en les seues mans. Però estan obligats a guanyar a Moncho i Coeter II el dissabte a la Llosa de Ranes. I els hauran de deixar en 10 o menys per a evitar que els classificats siguen Pablo i Canari.

En el Grup A hi ha tres equips implicats en la lluita per les dues places i dues partides per a resoldre la incògnita. Ricard i Brisca, que han tancat la seua participació en esta ronda, de moment són líders. Moltó i Dorín ho tenen en les seues mans mentre que Sergio i Roberto necessiten guanyar i que es donen tercers resultats favorables.