El Campionat Fundació es trasllada hui fins a Pelayo i en primer lloc seran els pilotaris del raspall els que ocuparan les lloses del centenari trinquet. L'equip Savipecho, amb Ian, IanBrisca

Els dos trios vénen de signar una dolenta actuació, de caure en partida sabatera de manera inexplicable doncs en la confrontació anterior, la del debut, sí que van ratllar a un nivell altíssim.

Ambdues formacions tenen hui l'ocasió de deixar en anècdota l'ocorregut fa solament uns dies, de mostrar la cara bona. A més, els 2 punts aconseguits deixaran als vencedors en una situació còmoda en la taula. Però per al conjunt derrotat serà una altra ensopegada que complicarà les aspiracions d'optar a jugar la final.

En el duel que es disputarà a continuació es jugarà amb els mateixos colors, però amb noms i modalitat diferent. Genovés II, Félix i Monrabal II representaran a Savipecho i Monrabal IIDe la Vegaa la fundació del mecenes de la pilota.

El fill del mite i els seus companys estan completant un molt bon campionat i hui poden arrabassar-li el lideratge a Puchol II, Pere i Jesús, que jugaran demà. L'equip està sent allò que s'esperava d'ell, un trio compensat amb molta qualitat darrere i davant i una pegada demolidora al mig.

Els que no estan responent a les expectatives són els seus rivals. Dues aparicions i altres tantes derrotes que deixen a De la Vega, Santi i Raúl com els únics que encara no han puntuat en les dues modalitats. Hui pot ser un bon dia per a remuntar el vol, sobretot per l'escenari. Pelayo és un trinquet molt propici per als tres. I gran, on els dos de davant, que no acaben d'acoblar-se, disposaran de més espais.