La Copa Caixa Popular en la modalitat de raspallva tancar ahir la fase regular i per tant queden definides les semifinals, que es jugaran el pròxim divendres i dissabte als trinquets de Piles i la Llosa de Ranes. La final tindrà lloc el 3 de novembre al Genovés

La plaça que quedava vacant es va resoldre ahir al trinquet de Xàbia. L'equip de Sueca de Punxa i Canari estava obligat a guanyar al de Barxeta de CanariMoltóper 25-0 per a forçar un sorteig entre els altres candidats, la parella de Xeraco de Badenes i Seve, que finalment són els classificats.

I amb decisió van eixir Punxa i Canari per a superar al campió individual i al brau punter d'Alzira pel necessari resultat sabater. Primer joc aconseguit, també el segon i fins i tot el tercer. Amb 15-0 en el marcador, la quimera havia passat a tindre una probabilitat molt alta. Però en el parcial següent es van esfumar les esperances de Punxa i Canari (15-5). La decepció va ser evident en els representants de la localitat de Sueca, que prompte es van recuperar per a tancar la partida pel definitiu 25-5.

Els enfrontaments de les semifinals s'han establert d'acord amb l'ordre en la classificació de cada grup. En la primera semifinal del divendres a Piles jugaran els campions del Grup A, Vercher i VercherBrisca

L'endemà, a la Llosa de Ranes, Ian i Roberto formaran com a vencedors del Grup B amb Pablo i Tonet IV en la contra en condició de segons classificats del Grup A.

Victòria, campiona individual

En la mateixa modalitat de raspall, Victòria de València es va proclamar ahir vencedora del Campionat Individual Bankia d'Elit Femení en superar a Mar de Bicorp per 25-0 en la final disputada al trinquet d'Alcàsser.

L'ara ja campiona, que també va aconseguir el títol en l'edició de l'any 2017, va executar perfectament l'estratègia de trobar l'esquerra de la seua rival i impedir la seua raspada. Mar, que va ser campiona en l'any 2015, no va poder desenvolupar el seu joc, però va ser una rival molt digna i amb dos subcampionats consecutius continua demostrant que és una de les grans dominadores del mà a mà.