PILOTA VALENCIANA

Els premis del programa Pilota a l’escola s’entreguen a la Federació de Pilota Valenciana

Al llarg del curs els alumnes de quart de primària dels centres participants realitzen un treball, de temàtica lliure, sobre el nostre esport autòcton

Foto grupal amb tots els premiats Lliga Promeses

Foto grupal amb tots els premiats Lliga Promeses / FEDPIVAL

Valencia

Els premis del programa Pilota a l’escola en edat primària, organitzat per la Generalitat Valenciana i la Federació de Pilota Valenciana, es varen lliurar ahir a la seu de la Federació de Pilota Valenciana.

Al llarg del curs els alumnes de quart de primària dels centres participants realitzen un treball, de temàtica lliure, sobre el nostre esport autòcton. Una vegada finalitza el programa des de l’organització s’atorguen premis als que es consideren els millors treballs.

Enguany els guanyadors son quatre centre, dos d’ells de la província de València i altres dos de la província d’Alacant. Estos son:

Primer premi: El CEIP San Jaime d’Onil que ha elaborat dos vídeos, un amb una cançó sobre la Pilota Valenciana i un altre amb un vídeo d’investigació de la Pilota Valenciana.

CEIP San Jaime d'Onil guanyador del primer premi

CEIP San Jaime d'Onil guanyador del primer premi / FEDPIVAL

Premi originalitat: El CEIP Machado de Torrellano ha realitzat una cançó. És tracta d'una cançó que combina diferents tipus de música com el rap i que parla sobre la Pilota Valenciana.

Alumnes i professores del CEIP Machado de Torrellano arrepleguen el premi d'i originalitat.

Alumnes i professores del CEIP Machado de Torrellano arrepleguen el premi d'i originalitat. / FEDPIVAL

Premi investigació i promoció: El col·legi Sant Francesc de Guadassuar va fer un informatiu sobre l’activitat de Pilota a l’escola i el club de la seua localitat, en el que tracta de presentar l’actualitat de la Pilota Valenciana i explicar les característiques de l’esport.

El representant del col.legi Sant Francesc de Guadassuar arreplega el premi investigació i promoció

El representant del col.legi Sant Francesc de Guadassuar arreplega el premi investigació i promoció / FEDPIVAL

Premi manualitat: El CEIP Trullas ha elaborat un àlbum de cromos sobre les diferents modalitats de la Pilota Valenciana i jugadors.

El CEIP Trullàs va elaborar un àlbum de cromos de Pilota Valenciana.

El CEIP Trullàs va elaborar un àlbum de cromos de Pilota Valenciana. / FEDPIVAL

Els premis varen ser lliurats per Sebastià Giner, coordinador de pilota valenciana de la Generalitat I pels vicepresidents de la Federació, Rafa Vidal, Pedro López i Juan Contreras.