COMPETICIÓ

Sueca presenta els Circuits Sub-23 FTA d'escala i corda i raspall

El trinquet Eusebio va acollir la posada de llarg dels 8 equips i les primeres partides de les competicions

Foto de família dels equips participants en el VII Circuit Sub-23 d'escala i corda i el XVIII Circuit Sub-23 de raspall -  Trofeu Fundación Trinidad Alfonso.

Foto de família dels equips participants en el VII Circuit Sub-23 d'escala i corda i el XVIII Circuit Sub-23 de raspall - Trofeu Fundación Trinidad Alfonso. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El VII Circuit Sub-23 d'escala i corda i el XVIII Circuit Sub-23 de raspall - Trofeu Fundación Trinidad Alfonso ja estan en marxa. El passat divendres, el trinquet 'Eusebio' de Sueca va acollir la presentació dels equips que competiran en cadascuna de les modalitats.

Presentació del VII Circuit Sub-23 d'escala i corda i el XVIII Circuit Sub-23 de raspall - Trofeu Fundación Trinidad Alfonso

FEDPIVAL

XVIII Circuit Sub-23 de raspall - FTA

La jornada va arrancar amb la primera partida del circuit de raspall, protagonitzada per les dos parelles del campionat: d'una banda, Miquel CPV Oliva i Arnau CPV Alcàntera-Càrcer i, d'altra, Diari CPV Quatretonda i Javier CPV Bicorp. El domini del joc i el marcador va correspondre a l'equip roig, que es va imposar per 25-10 amb autoritat, tot i els esforços de la parella blava.

Diari, des del dau.

Diari, des del dau. / FEDPIVAL

Arnau Verdú, que forma parella amb Miquel Soler, va aconseguir un clar triomf a la primera jornada.

Arnau Verdú, que forma parella amb Miquel Soler, va aconseguir un clar triomf a la primera jornada. / FEDPIVAL

L'altra partida de la primera jornada enfrontava als trios de Raúl, José i Josep -els tres del CPV Quatretonda- i el format per Hugo i Alejandro CPV Bicorp i Miquel CPV Genovés, a Xeraco.

La competició de raspall consta de 6 jornades i visita, a més dels de Sueca i Xeraco, Bellreguard, Piles, Oliva, el Genovés, Castelló de Rugat i Guadassuar. La final, de classificació directa després de la lligueta, està prevista per al dijous 1 de juny.

VII Circuit Sub-23 d'escala i corda

Abans de donar pas a l'estrena de la competició d'escala i corda, es van presentar els 4 equips de raspall i els 4 d'escala i corda. Després de les fotografies de rigor, es va disputar la primera partida del Circuitd'escala i corda. Abel CPV Moixent, Álvaro CPV Albuixech i Óscar CPV Pobla de Vallbona s'amidaren contra Joan CPV Vinalesa, Álvaro CPV Vila-real i Carlos CPV Beniparrell en un duel que va ser molt igualat.

Joan Orts i Álvaro Mañas només pogueren arrapar un punt en el seu duel inaugural.

Joan Orts i Álvaro Mañas només pogueren arrapar un punt en el seu duel inaugural. / FEDPIVAL

La victòria va caure també del costat roig per un ajustat 60-50, després d'un intens duel en el qual els dos equips disposaren d'opcions per emportar-se el triomf. Al final Abel, Álvaro i Óscar s'embutxacaren 2 punts, mentre que Joan Álvaro i Carlos s'hagueren de conformar amb 1.

Óscar Martí i els seus companys d'equip sumaren el primer triomf del campionat.

Óscar Martí i els seus companys d'equip sumaren el primer triomf del campionat. / FEDPIVAL

L'estrena per a Peye CPV Petrer, Ulises CPV Vinalesa i Amores CPV Petrer, d'una banda, i Xuano CPV Massamagrell, Rubén CPV Moixent i Marc CPV Massamagrell, d'altra, està programat per al dissabte 29 d'abril al trinquet de Petrer.

Seran també 6 jornades en les quals es recorreran també els trinquets d'Ondara, Vilamarxant, Guadassuar, Vila-real, Pedreguer i Benissa. La final es jugarà el divendres 2 de juny a Vilamarxant.