COMPETICIÓ

L’última plaça de la Copa Caixa Popular d'escala i corda és per a Puchol II i Álvaro Gimeno

L’equip de la Pobla de Vallbona guanya a José Salvador i Tomás II per 60-45 i aconsegueix classificar-se a la segona fase en una exhibició del número u

Puchol II va oferir els colps prohibits per a desenganxar-se inicialment per 40-15.

Puchol II va oferir els colps prohibits per a desenganxar-se inicialment per 40-15. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

Només quedava una plaça disponible per a la segona fase de la XVI Copa Caixa Popular d’escala i corda i esta és per a Puchol II i Álvaro Gimeno. L’equip de la Pobla de Vallbona va véncer als representatius de Dénia, José Salvador i Tomás II, per 60-45 i aconsegueix així classificar-se. Un duel que es va disputar al trinquet denier on el número u va agafar distància enmig d’una exhibició. Tot i que els contrincants van reaccionar, els dos punts són dels poblans que queden en el segon lloc del Grup A, per darrere de Salvador iTomás II.

Puchol II va oferir els colps prohibits per a desenganxar-se en el marcador. La millor versió del de Vinalesa, perquè Álvaro Gimeno també poguera rematar amb comoditat (40-15). Això no volia dir que José Salvador i Tomás II no jugaren i estos van tallar la ratxa amb dos jocs seguits. Una reacció que va ser resposta de la mateixa manera (50-25). A partir d’ací, Tomás II va créixer, ja que els poblans no podien evitar-lo i quasi igualen a 50. No va ser així perquè l’equip de Puchol II va tancar la partida.

Tomás II

Tomás II / FUNPIVAL

La primera fase es va completar amb la partida pendent en el Grup B. En este cas, l’equip de Montserrat, amb Marc i Conillet, van véncer a Vila-real, amb Salva Palau i Javi, els quals van jugar a casa per 60-45.

Marc i Conillet van ser un bloc i era impossible fer-los quinze, mentre que els vila-realencs no mantenien una regularitat al colp. Així, Marc i Conillet es van escapar 50-20, però el duel no acabaria tan ràpid, ja que Salva Palau va recuperar eficàcia i va contagiar a Javi per a reduir el marcador a 50-45.

El Grup B de la XVI Copa Caixa Popular d’escala i corda acaba amb Marc i Conillet, invictes i primers amb sis punts. A continuació, Salva Palau i Javi amb quatre unitats.

Classificació primera fase de la Copa Caixa Popular d'escala i corda.

Classificació primera fase de la Copa Caixa Popular d'escala i corda. / FUNPIVAL

Amb estes disposicions, la segona fase queda de la següent manera. En el Grup A estaran José Salvador i Tomás II; Palau i Javi; i Pere Roc II i Santi. Pel que respecta al Grup B queda conformat amb Marc i Conillet; Puchol II i Gimeno; i Francés i Hilari.

Marc i Conillet (fotos) van ser un bloc i era impossible fer-los quinze.

Marc i Conillet (fotos) van ser un bloc i era impossible fer-los quinze. / FUNPIVAL

Raspall

Dues victòries en dues partides per a l’equip de Genovés, Badenes i Tonet IV, en la segona fase de la IX Copa Caixa Popular de raspall. Els genovesins van jugar a casa, on van guanyar al combinat de Barxeta, Moltó i Murcianet. El lluminós del trinquet del Genovés va acabar amb 25-5 en una partida dominada pels rojos, encara que amb una reacció tímida dels derrotats, però insuficient per a la remuntada.

Copa 2

Piles, Vilamarxant i Dénia van obrir la Copa 2 Caixa Popular. En raspall, Joan i Sergi van véncer a Ramón i Ricardet (25-20). En escala i corda, Alejandro i Hilari van guanyar a Vicent iMonrabal II (60-25) al trinquet denier, mentre que Mario i Guillermo van superar a Adrián II i Bueno (60-50) a la catedral del Túria.