COMPETICIÓ

Marc es confirma a la segona plaça de la Copa Caixa Popular d'escala i corda

L’equip de Montserrat completa la segona fase en superar a Puchol II per 60-30

L’equip de Marc va estar còmode a Guadassuar.

L’equip de Marc va estar còmode a Guadassuar. / FUNPIVAL

Valéncia

La XVI Copa Caixa Popular d’escala i corda va cobrar protagonisme amb un duel corresponent al Grup A. L’equip de Montserrat, amb Marc i Conillet, va superar al representatiu de la Pobla de Vallbona, amb Puchol II i Álvaro Gimeno, per 60-30 al trinquet de Guadassuar. Un resultat que deixa als de la Ribera Alta amb la segona plaça de manera definitiva.

Classificació

Marc i Conillet es queden segons amb quatre punts matemàticament. Els montserratins van completar ahir la seua participació en la segona fase i ja no els queden més oportunitats per a sumar. En este sentit, Puchol II i Álvaro Gimeno tancaran el tauler, ja que encara no han pogut estrenar el caseller de puntuació. Amb esta disposició, Montserrat competirà amb el tercer del Grup B per un lloc a les semifinals, mentre que la Pobla de Vallbona ho farà amb el segon d’eixe grup.

Classificacions Copa Caixa Popular d'escala i dorda.

Classificacions Copa Caixa Popular d'escala i dorda. / FUNPIVAL

La partida

Respecte a la partida, Marc i Conillet no van trobar molta contra. No va ser el dia de Puchol II i Álvaro Gimeno i això va significar que els montserratins jugaren còmodes. Amb esta tessitura, els riberencs van anar obrint marge a poc a poc fins al triomf final.

No va ser el dia de Puchol II i Álvaro Gimeno.

No va ser el dia de Puchol II i Álvaro Gimeno. / FUNPIVAL