En la modalitat d’Escala i Corda del Circuit Fundación Trinidad Alfonso categoría sub 23, la tercera jornada s’inicià al trinquet de Vila-real amb la partida entre Xuano (CPV Massamagrell) – Ulises (CPV Vinalesa) – Pere (CPV Alfàs del Pi) contra Pedro de Petrer (substitut de Jorge Ruiz) – Morret (CPV Massamagrell) – Antonio (CPV Torrent) amb victòria dels primers per un ajustat 60-55.

Abel (CPV Moixent) – Juan (CPV Almassora) – Amores (CPV Petrer), per la seua part, guanyaren l’equip d'Héctor (CPV Torrent)- Rubén (CPV Moixent) – Marc (CPV Massamagrell) per 60-40. Amb aquest resultat l’equip del rest de Moixent lidera la classificació amb 6 punts, seguit per l’equip de Xuano amb 4 punts. Els equips d’Héctor i Joan igualen a la classificació amb 2 punts. Tanca la taula l’equip de Jorge-Morret-Antonio.

Pel que fa a la categoría Sub-18 d’Escala i Corda, l’equip de Fèlix (CPV Beniarbeig – El Verger) – Ferran (CPV La Pobla de Vallbona) – Ulisses (CPV Pedreguer) son líders de la competició amb 5 punts per davant de Joan (CPV Massamagrell) – Gerard (CPV Baix Girona) – Alejandro (CPV Massalfassar) i Arnau (CPV Ondara) – Joan (CPV Laguar) – Estrugo (CPV Benissa) ambdos amb 4 punts.

Encara en posició de classificar per a semifinals en quart lloc està l’equip de Raúl (CPV Massalfassar) – Pau (CPV Massamagrell) – Óscar (CPV Pelayo). Àngel (CPV Quart de les Valls) ha estat substituint Pau per lesió les primeres partides. Tanquen la classificació l’equip de Víctor (CPV La Baronia) – Andreu (CPV Massamagrell) – Pau (CPV Marquesat) amb 2 punts i Elies (CPV Orba) – Rubén (CVP Beniarbeig) – Joan (CPV Carlet) sense cap punt, pero ambdos equips amb una partida menys.

Raspall

A la modalitat de Raspall en categoría Sub-23 masculí, Estival (CPV Oliva) i Aitor (CPV Genovés) son líders de la classificació amb 6 punts, seguits per Gilabert (CPV Oliva) i Rafa (CPV Quatretonda) amb 5 punts. Amb 4 i 3 punts respectivament están els equips de Kevin (CPV Muro) i Ferrando (CPV Quatretonda), i Mario (CPV La Vall) i Cris (CPV La Vall), aquests amb una partida menys. Carlos (CPV Genovés) – Peiró (CPV Xeraco) – Morant (CPV Oliva) i l’equip de Marín (CPV La Llosa) i Bou (CPV Xeraco) igualen a dos punts en quinta i sexta posició.

En categoría Sub-18, máxima igualtat a la classificació del Circuit FTA amb un triple empat a 4 punts dels equips de Pau (CPV La Vall) i Izan (CPV La Vall), Benavent (CPV Quatretonda) – Raúl (CPV La Vall) – Andreu (CPV Oliva) i l’equip de Marc (CPV Bellreguard) i Josep (CPV Oliva) amb una partida més disputada.

També amb una partida més Chulià (CPV Xeraco) – Jesse (CPV Piles) – Víctor (CPV La Vall) es sitúen en quarta posición amb 3 punts, seguits de Sergi (CPV Oliva) – Daniel (CPV Alzira) – Adrià (CPV Oliva) amb 1 punt. Tanquen la classificació Aimar (CPV Quatretonda) – Samuel (CPV Alzira) – Ferran (CPV Oliva) encara sense puntuar.

La modalitat de Raspall Femení continua amb els tres Circuits FTA en marxa en categories Sub- 23, Sub- 18 i Promeses. En la máxima categoría Vanessa (CPV Moixent) – Mireia (CPV Beniparrell) – Marta (CPV Meliana) igualen a 4 punts al capdavant de la clasificació amb l’equip d’Ivet (CPV Xúquer – Sueca) – Mar (CPV Massalfassar) – Susanna (CPV Rafelbunyol), amdos equips amd dos partides jugades.

Susanna colidera amb Ivet i Mar el Circuit FTA Sub-23 de raspall. FEDPIVAL

A 1 punt de les segones classificades està l’equip de Paula (CPV Beniparrell) – Claudia (CPV La Vall) – Lluna (CPV Borbotó) amb una partida jugada més, i tanca la classificació amb 1 punt Àngela (CPV Faura) – Sandra (CPV La Vall) – Arantxa (CPV Guadassuar).

Laura (CPV Carlet) i Aroa (CPV Moixent) son líders del Circuit FTA Sub-18 amb 6 punts, seguides d’Amaia (CPV Genovés) – Emma (CPV Meliana) – Marta (CPV Massamagrell) amb 4 punts. Terceres són Mar (CPV Meliana) i Patricia (CPV La Vall) amb 3 punts, i es sitúa al final de la classificació l’equip de Silvia (CPV Borbotó) – Núria (CPV Bicorp) – Carmen (CPV Massamagrell) sense puntuar en les tres jornades jugades.