RASPALL

Enllestides les semifinals de la Lliga Autonòmica de raspall

Gavarda A-Xeraco i Bicorp A-Moixent, en Primera masculina, i La Vall-Meliana B i Beniparrell A-Moixent A, en femenina, són els encreuaments de les màximes categories

Paula, d'Ajuntament de Beniparrell A.

Paula, d'Ajuntament de Beniparrell A. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Tancada la fase regular de la 41 Lliga Autonòmica de raspall - Trofeu Diputació de València 2024, han quedat definits els encreuaments de semifinals en totes les categories.

Primera masculina

En Primera masculina, al grup A, el primer destacat ha sigut Gavarda A, que ha sumat 28 de 30 punts possibles i se postula com a un dels favorits al títol final. Segon del mateix grup ha estat Les Alcusses Moixent amb 19 punts.

Al grup B, Coop. El Progreso Bicorp A ha sigut el primer classificat amb 26 punts i serà el rival de Les Alcusses Moixent en semifinals. Xeraco A ha sigut segon amb 22 punts i serà el rival de Gavarda A en la ronda de semifinals.

Víctor, de Cooperativa El Progreso Bicorp A.

Víctor, de Cooperativa El Progreso Bicorp A. / FEDPIVAL

Les eliminatòries se celebraran en format d’anada i tornada. La partida d’anada serà aquest cap de setmana mentre que la de tornada se disputarà el cap de setmana del 18 i 19 de maig en totes les categories. La final de Primera masculina serà el dia 25 al carrer de Bicorp a partir de les 18:30 hores.

Primera femenina

En Primera femenina, al grup A, La Vall F va finalitzar líder amb 25 punts després de vèncer en la darrera partida a l’Ajuntament Beniparrell B, que finalitza quart amb 15 punts (40-10). Segon classificat va ser Les Alcusses Moixent A amb 23 punts.

Quant al grup B, l’Ajuntament Beniparrell A va concloure líder amb 23 punts. L’altre equip classificat a semifinals serà el Justo Ballester Meliana B. La gran final se disputarà el dia 26 de maig a les 18:00 hores a Bicorp.

Categories masculines

En Segona A, Els Poblets i El Dauet Llosa de Ranes A jugaran la primera semifinal mentre que el CPV Oliva A i Antelecat Ondara disputaran l’altra semifinal. La final se disputarà el dia 25 a les 17:00 hores al carrer de Bicorp.

A Segona B, les semifinals seran entre l’Ajuntament Beniparrell G i el CPV Sumacàrcer A i entre CPV Xeraco B i el CPV Favara B. La final la disputaran elsvencedors dels duels el dia 25 a les 11:00 del matí a Bicorp.

En Tercera A, Les Alcusses Moixent B i Club Pilota Oliva E jugaran la primera semifinal mentre que el CPV Castelló de Rugat A i el Club Pilota Vall C seran els contendents en l’altra. La final de la categoria se celebrarà el 25 de maig a les 10:00 del matí a Bicorp.

Quant a Tercera B, Ajuntament Beniparrell H i CPV Volea Carlet A disputaran la primera semifinal mentre que Paraiso Natural Bicorp D i Club Pilota Baix Girona D jugaran l’altra. La final se jugarà el dia 2 de juny a les 18:00 hores a Bicorp.

En Quarta, el Club Pilota Oliva D i el CPV Bonrepòs i Mirambell se jugaran una plaça en la final. L’altra plaça se la disputaran entre Ajuntament Beniparrell I i el Club Pilota Castelloner C. La final se celebrarà diumenge 2 de juny a les 17:00 hores.

Categories femenines

En Segona, les semifinals seran entre Ajuntament Beniparrell C i CPV Xeraco A i entre el CPV Genovés H i el CPV Genovés F. La final se disputarà el dia 26 de maig a les 17:00 hores a Bicorp.

En Tercera, els equips classificats són Trinquet de Torrent, Ajuntament de Beniparrell D, CPV Ondara i Turismo Rural Bicorp F. La final se jugarà el dia 26 de maig a les 11:30 hores a Bicorp.

En Quarta A, els encreuaments de semifinals seran CPV Alcàsser A-CPV Otos i Ajuntament Beniparrell E-CPV Volea Carlet B. La gran final de la categoria tindrà lloc el dia 2 de juny a les 11:00 hores al carrer de Bicorp.

En Quarta B, el CPV El Genovés I i el CPV Guadassuar B jugaran la primera semifinals mentre que el CPV Ontinyent i el CPV Xúquer de Sueca C. La final se disputarà el 2 de juny a les 10:00 hores a Bicorp.

En Sènior Promoció, els equips de Disid Alfara B i CPV Alcàsser D disputaran la primera semifinal mentre que el Ajuntament Beniparrell F i el CPV Massamagrell C disputaran l’altra semifinal. La final se celebrarà el 26 de maig a les 10:00 hores al carrer de Bicorp.