CONVENI

Caixa Popular i la FPV renoven el seu conveni de col·laboració

Rosendo Ortí, director general de l'entitat, signà l'acord per dos anys amb Vicent Molines, president federatiu

Paco Alòs, Vicent Molines, Begoña Castillo i Rosendo Ortí.

Paco Alòs, Vicent Molines, Begoña Castillo i Rosendo Ortí. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Caixa Popular i la Federació de Pilota Valenciana han renovat el seu conveni de col·laboració, a través del qual l'entitat valenciana continuarà oferint el seu suport al nostre esport en les múltiples activitats de competició, promoció i formació que desenvolupa la Federació.

L'acord entre les dues entitats es va signar per part de Rosendo Ortí, director general de Caixa Popular, i Vicent Molines, president de la Federació de Pilota Valenciana, a les oficines centrals de Caixa Popular al Parc Tecnològic de Paterna, en presència de Paco Alòs, director de Relacions Socials i Institucionals de Caixa Popular.

L'acord es va signar a les oficines centrals de Caixa Popular, al Parc Tecnològic de Paterna.

L'acord es va signar a les oficines centrals de Caixa Popular, al Parc Tecnològic de Paterna. / FEDPIVAL

Aquest conveni signat amb la Federació de Pilota Valenciana té caràcter bianual i reforça els àmbits als quals Caixa Popular ha donat el seu suport durant els últims anys, amb la suma del món professional.

Col·laboració integral

Així, Caixa Popular ofereix una col·laboració integral amb el món de la pilota. L'entitat valenciana patrocinarà les cinc competicions professionals de Copa -escala i corda Pro1 i Pro2, raspall masculí Pro1 i Pro2 i raspall femení Pro1-, que es jugaran després de l'estiu, amb especial èmfasi en el foment i suport de la pilota femenina.

La pilota femenina, un dels principals objectius de promoció de Caixa Popular.

La pilota femenina, un dels principals objectius de promoció de Caixa Popular. / FEDPIVAL

En aquest sentit, Caixa Popular es manté al costat d'activitats de promoció com el Va de Dona, el Dia de la Pilota o trobades d'escoles de pilota. Igualment, el conveni inclou el patrocini de competicions i activitats de formació com el programa de Rendiment, els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana i la col·laboració amb les Escoles Municipals de València.

El conveni inclou el patrocini de competicions i activitats de formació i pilota de base.

El conveni inclou el patrocini de competicions i activitats de formació i pilota de base. / FEDPIVAL

Declaracions

Segons Rosendo Ortí, "per a Caixa Popular donar suport a l'esport de la pilota és fonamental. Estem molt satisfets amb la col·laboració que tenim amb la Federació. Tot el que siga potenciar l'esport valencià està en línia amb els nostres valors".

"Estem encantats de poder renovar aquest conveni incrementant cada any la quantitat en funció de que Caixa Popular va tenint més notorietat i millors resultats, que repercutim a tots els nostres aliats, i la Federació de Pilota Valenciana és un dels 'partners' més importants que tenim", va destacar el director general de Caixa Popular.