01 de junio de 2016
01.06.2016

Festa en Orriols en tots el sentits

El Ciutat va viure tres dies d´orgull granota amb el ´Tots Juguem´, els escolars, el torneig femení y la Fira

25.10.2016 | 13:05
Festa en Orriols en tots el sentits

El principi de ´Tots Juguem´ va nàixer en 2012 amb un campus d´estiu. El creixement ha sigut meteòric i els EDI s´han convertit en un exemple a seguir, amb més de 90 alumnes que dibuixen somriures. Però faltava un torneig en el qual poguessin ser tractats com a professionals amb hotel de concentració, autobusos en la porta, àrbitres federats, els seus vestuaris i un camp de primer nivell. Amb el Llevant com amfitrió (que va presentar dos equips), el Ciutat va viure tres dies d´autèntica festa, d´orgull granota amb el primer campionat interclubs, un projecte pioner que reforça el somni d´organitzar una Lliga amb els equips de Primera i Segona. L´Espanyol va ser el campió en els penals, però com reflectia el lema del torneig: tots van guanyar.

D´aquesta jornada de convivència també van gaudir Juan Sánchez i Giner (València), Miguel Pérez, Rubén Suárez, Mora, Maider Castillo i Tito (Llevant), Fuentes i Uría (Reial Societat), Senna i Craioveanu (Vila-real), Siviero i Maqueda (Mallorca) i Asier i Mendiguren (Athletic). Per als tutors també va ser una experiència per a recordar. Amb l´esport como a via de socialització, ´Tots Juguem´ ha sigut clau per donar visibilitat a un sector minoritari. És, sense dubte, el millor dels projectes de la Fundació.

L´Àrea Social del Llevant no es conforma i ja pensa en més projectes després de detectar les carències d´una estrena quasi perfecta. El somni es ara que vinguen en futures edicions equips internacionals després de la meravellosa convivència viscuda entre el València, Vila-real, Athletic, Espanyol, Reial Mallorca, Reial Societat i els dos equips del Llevant. Tots ells lluiten al màxim, embogits amb el futbol, ho viuen amb passió i es mereixen ser tractats amb tota la sensibilitat. El Llevant és, sense dubte, el pioner dibuixant somriures, l´institució que dona més visibilitat.

Special Olympics Espanya i el Vila-real presenten el Torneig Europeu de Futbol-7 Unificat a la Ciutat Esportiva Miralcamp. Del 2 al 5 de juny, gairebé 290 esportistes amb i sense discapacitat intel.lectual, amb la novetat de tres països europeus (França, Sèrbia i Azerbaidjan), donaran una nova demostració d´unió per a potenciar l´inclusió en la societat, així com millorar les seues habilitats i destresses esportives, junt a les capacitats de relació amb els companys.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

síguenos cada día en... 

Enlaces recomendados: Premios Cine