09 de abril de 2016
09.04.2016

Bicorp rebrà als liders de Raspall

La població de la Canal de Navarrés acogeix les principals partides del Autonòmic de Raspall

09.04.2016 | 12:07

Les principals partides del Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de València, tindran lloc en Bicorp, on acudiran els líders de primera masculina i femenina.

Genovés, primer classificat en la màxima categoria masculina, i Beniparrell, primeres en la competició femenina, acudiran aquest cap de setmana a la població de la Canal de Navarrés, per a enfrontar-se amb els primers equips del club local. Amb onze punts, la formació de la Costera compta les seues partides per victòries, i el cap de setmana s´enfrontarà amb l´actual subcampió, en una complicada partida que disputarà com a visitant. Els de Bicorp marxen quarts en la taula, i estan acusant la baixa per lesió d´Armando. Seguint en la competició masculina, la sorpresa de la temporada, Alzira, que figura en segona posició, a un punt del primer, haurà de jugar fora per segona jornada seguida. La setmana passada això no va ser un problema i guanyaren en el Verger, aquesta setmana visitaran el trinquet de Lloc Nou per a enfrontar-se a la primera formació del club de Fenollet. El tercer de la taula i defensor del títol, Xeraco, jugarà en casa davant el Bicorp B, cuer de la categoria. Completarà la jornada la partida entre Oliva i Verger, que tindrà lloc en el trinquet de la Safor.

La jornada de primera femenina portarà al campió Beniparrell, primer classificat i invicte en la present edició, a visitar a un seriós aspirant com es el Bicorp. Alqueria d´Asnar rebrà en el seu trinquet al Tavernes Blanques, tancant la jornada la partida entre el cuer Montserrat i Borbotó, que es jugarà en la canxa del club de Montserrat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook