El Trofeu Festes del trinquet de Sueca no ha pogut començar millor. Es va completar la primera semifinal, partida que va resultar espectacular alhora que emocionant. La victòria va ser per a Marc, Santi i Carlos, que es van imposar a Soro III i Héctor en el cara o creu de l'igual a 55.

La parella va començar intractable i va sumar, això sí, amb molt d’esforç, els tres primers parcials (30-15). Soro III actuava com el número u que és i Héctor, el millor de la vesprada seguit molt a prop del mateix campió individual i de Marc, matava cada vegada que entrava en acció.

A continuació es va imposar la justícia i el marcador es va equilibrar tant com ho estava la semifinal. Marc i els seus estrenyeren les dents i anaren arrapant jocs fins a igualar en l’electrònic a 35.

La resta de la confrontació va ser de poder a poder si bé era la parella la que semblava un poc més eficaç en el moment precís de concretar el quinze. De fet, després de l’empat a 45, Soro III i Héctor se n'anaren al 55-45. I ací és quan Marc va traure la casta que li caracteritza. El de Monserrat va passar pilotes impossibles, emulant al seu rival de Massamagrell, i els companys aprofitaren el seu treball, la superioritat numèrica i el desgast de la parella per a sumar; primer per a igualar a 55 i després per a adjudicar-se la victòria.

Aficionats i juvenils

La sessió al trinquet de Sueca va començar amb la semifinal del torneig d’aficionats on Amadeo i Vilar superaren a Mateo i Minaret per 35-25. A continuació, en el trofeu de categoria juvenil, Nando i Roget van aconseguir la passada a la final en superar al Xiquet de Sueca i Edu pel tanteig de 60-35.