20 de noviembre de 2016
20.11.2016
HOMENATGE

Admiració i expectació davant els números u

Els campions individuals d´escala i corda i raspall, Puchol II i Moltó, reben diferents homenatges per les seues victòries

20.11.2016 | 10:44
El President de la Generalitat, Ximo Puig, va rebre ahir als campions individuals Moltó i Puchol II.

Són moments especials per a Puchol II i Moltó, campions individuals en les modalitats d´escala i corda i raspall. El seu dia a dia pràcticament no ha canviat i els dos, després d´una curta celebració del títol, ja estan competint al trofeu Savipecho. Però als dos números u de la pilota valenciana els venen els merescuts reconeixements institucionals. Són dies on la societat valenciana rendeix tribut a dos grans del nostre esport.

Ahir de matí el President de la Generalitat va rebre a Puchol II i Moltó al Palau. Ximo Puig va felicitar personalment a Puchol pel seu primer títol individual d´escala i corda i a Moltó pel seu segon títol individual en la modalitat de raspall. Junt als campions també estaven representants de Val Net, de la FPV, amb el president Daniel Sanjuan i els alcaldes de Vinalesa i Barxeta. A la reunió es va parlar, entre altres temes, del complicat moment econòmic de la pilota.

També als pobles dels dos, Vinalesa i Barxeta, l´admiració pels seus dos campions és màxima. Divendres a la vesprada a l´Ajuntament de Vinalesa, Puchol II va rebre un sentit homenatge per part del seu veïnat. L´alcalde del municipi, Julio Martínez, va anunciar, que proposarà al govern municipal que el carrer de pilota de Vinalesa porte el nom de Javier Puchol ´Puchol II´. Un anunci que va ser rebut amb aplaudiments per tots els assistents. El campió individual va estar acompanyat per tots els seus ´pucholfans´, familiars i autoritats. Puchol II va signar al llibre d´honor de l´ajuntament.

Hui a Mestalla
Els campions individuals d´escala i corda i raspall estaran presents hui al camp de Mestalla on el València CF els ha preparat més homenatges a la llotja vip del camp. Puchol II serà l´encarregat de fer la treta d´honor esta vesprada abans de començar el partit de lliga entre València i Granada. També dilluns, tant Puchol II com Moltó, seran rebuts a la Diputació de València per la diputada d´esports, Isabel García.

I tota esta admiració ve acompanyada per l´expectació que està provocant el pròxim desafiament entre els dos. Els primers entrenaments ja estan fets. El que sí que està clar és que hi haurà desafiament, a principis de desembre, quan finalitze el trofeu Savipecho, que serà al trinquet de Pelayo i a escala i corda. La resta de condicions encara s´han de parlar perquè asseguren que no serà una partida gens fàcil per a cap dels dos pilotaris.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine