Continua el trofeu Jove esta vesprada al trinquet de Borriana amb una partida de gran qualitat entre dues parelles que necessiten sumar la victòria per a no quedar-se a la cua de la classificació malgrat el seu potencial. Juguen Francés i Carlos davant De la Vega i Monrabal. Els primers sumen tres punts en dues partides mentre que De la Vega i Monrabal sumen dos punts en tres partides.

De moment, els líders de la classificació són Pablo de Borriol i Bueno amb sis punts en dues partides, seguits per Giner, Álvaro i Josep amb cinc punts en dues partides.

Per tant la partida de hui és molt important per a les dues parelles.A la qualitat de la partida se li suma eixe punt d'urgència que té arribar primer a 60. Promet una vesprada intensa el trinquet de Borriana. També esta vesprada al trinquet de la Pobla de Vallbona s’anuncien Marc i Héctor contra Pablo i Nacho. Al raspall la partida d'esta vesprada és al trinquet de Xeraco amb l’actual subcampió individual, Sergio, al costat de Canari per a fer front a Ian i Miravalles.

A Guadassuar Puchol-Soro

La setmana vindrà marcada per les semifinals del trofeu Savipecho al llarg de tot el cap de setmana, però abans, dimecres, hi ha vesprada gran de pilota al trinquet de Guadassuar. Obri una atractiva partida al raspall amb el campió individual, Moltó, al costat de Dorín, contra Ian i Sanchis.

A continuació, vindrà un nou i sempre interessant duel entre Puchol II i Soro III. El de Vinalesa jugarà amb Jesús de mitger i el pilotari de Massamagrell tindrà a Pere com a company.