27 de noviembre de 2016
27.11.2016
CIRCUIT PROFESSIONAL

Moltó diu adéu i Puchol II segueix

Gran espectacle el que van oferir les partides de semifinals del Trofeu Savipecho disputades en el trinquet Pelayo

07.01.2017 | 14:34
Moltó diu adéu i Puchol II segueix

.
Una de cal i l´altra d´arena. Este és el balanç de l´espectacle que van oferir les partides de semifinals del Trofeu Savipecho disputades ahir en el trinquet Pelayo. En el torneig a raspall, Ian, Canari i Néstor continuen endavant mentre que en el d´escala i corda els primers finalistes són Puchol II i Santi.

La sessió va començar amb l´eliminatòria del joc per baix on l´esmentat trio es va menjar a Moltó i Dorín que cediren per 25-0. El resultat sabater és bona mostra de la diferència entre ambdues formacions.

En el trio, Ian va estar perfecte i Néstor quasi que també en aprofitar a la perfecció l´espenta del rest de Senyera per a acabar el quinze. Canari, tot i que no va tindre tant protagonisme en atac -tampoc ho va necessitar el seu equip-, va ser un mur insalvable per als rivals. La parella va estar lluny del seu millor nivell, especialment en la faceta anotadora.

A continuació sí que es va veure espectacle i del bo en el triomf de Puchol II i Santi per 60-40 contra Miguel, Pere i Bueno. Presenciar els moviments quasi convertits en dansa i els colps teledirigits del campió individual continua sent una delícia. A més, Santi també va oferir la seua millor versió. Pareixia que jugaven tres contra tres.

Enfront, el trio es va buidar, va carregar i va passar infinitat de pilotes impossibles. Però molts dels quinzes que després són definitius, eixos que decanten un joc, van caure del costat de la parella.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine