03 de diciembre de 2017
03.12.2017
Promoció de la pilota valenciana

Nova York ja espera a Puchol II

El pilotari valencià realitzarà una partida d´exhibició a One Wall

08.12.2017 | 14:01
Presentació ahir a Pelayo de la partida de Nova York.

Ahir al trinquet de Pelayo es van presentar els actes de promoció de la pilota valenciana que duran a Puchol II fins a Nova York. Unes accions que van dirigides a la gran quantitat d´espanyols, sobretot valencians, i també societat llatinoamericana que viuen a la ciutat dels Estats Units.

L´acció principal serà el pròxim dissabte dia 9 de desembre on el pilotari valencià jugarà una partida en la modalitat de One Wall davant el campió americà, Timbo González, qui també va estar present en la presentació d´ahir i ha tingut ocasió de conèixer en viu una partida d´escala i corda.

Segons es va afirmar en la presentació, esta iniciativa «suposarà un important impuls amb l´objectiu de llançar un missatge fora de les nostres terres que la pilota valenciana té moltes coses a oferir, referents culturals, esportius i empresarials». El títol de la iniciativa és molt significatiu dels objectius que es persegueixen: «Dos mons, una pilota».

En la presentació va intervenir el president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuan, i va confirmar que està treballant-se en el somni de veure la pilota com esport olímpic.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine