12 de junio de 2018
12.06.2018
Lliga femenina de raspall

Bicorp i Borbotó A peguen primer

El diumenge es resoldran les semifinals de la Lliga femenina

12.06.2018 | 11:42
Victòria i la seua companya Mar han guanyat la primera partida.

Encara no són professionals, però estan en el camí. Tal vegada d'ací al cap de poc de temps tenint en compte el nivell que atresoren i que millora a passos agegantats. La Lliga femenina de raspall ha entrat en la fase decisiva i el passat diumenge va completar a Bonrepòs i Mirambell la disputa de les partides d'anada de les semifinals.

Els equips de Bicorp i Borbotó A són de moment els millor posicionats per a jugar pel títol, especialment el de la Canal de Navarrés, amb Mar i Victòria, que van superar per 40-15 a la formació B de Borbotó, on juguen Anna i Aida.

En l'altra eliminatòria les components de Borbotó A, Monica, Anabel i Amparo, es van imposar per 40-25 a les representants de Beniparrell i subcampiones de la passada edició, les germanes Ana i Noelia Puertes.

La sessió a Bonrepòs va començar amb la lluita per eludir el descens on de moment es posen per davant Erika i Myriam, de l'Alqueria d'Asnar, que guanyaren a Marta i Paula, de l'equip de Tavernes Blanques, pel tanteig de 40-25.

Les tres partides de tornada es jugaran el pròxim diumenge a Bicorp a partir de les 17:30 hores i la final tindrà lloc a Gavarda el dia 30.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook