Les partides de festes continuen prodigant-se durant el mes d’agost i en algunes d’elles, a més, les aficions locals aprofiten per a reconéixer a il·lustres d’este esport que ja no estan entre nosaltres.

És el cas de la jornada programada hui a Montserrat on Soro III formaran equip amb Óscar i Añó. A la contra tindran a Pere Roc II i Javi, amb Javier i Ferran. Els huit protagonitzaran la partida de festes en la modalitat de galotxa, que està programada per a les 18.30 hores. Abans es durà a terme l’homenatge al ja desaparegut Antonio Sesé Almerich, gran referent de la pilota a la localitat de la Ribera Alta. La jornada començarà a les 17.30 hores amb una partida femenina. Una altra jornada diferent es viurà el dissabte al trinquet de Bellreguard on se celebrarà el II Memorial Pellicer. A les 17.00 hores començarà la partida de velles glòries i promeses de l’Escola Pellicer de Bellreguard. Jugaran Luisito, Alberto i Terrades contra Salelles II, Galán i Burguera II.

A continuació es farà el reconeixement als alumnes de l’escola de pilota local i posteriorment es tancarà la jornada amb una gran partida de professionals amb Marrahí i Tonet IV contra Punxa i Brisca.