L'any 2009 i coincidint amb el 'derbi' entre el Villarreal i el Valencia CF al camp del Madrigal, els dos clubs van acceptar, mitjançant una proposta de la desapareguda Val Net, 'enfrontar-se' uns dies abans al trinquet de Vila-real. En realitat van jugar sis de les millors figures de la pilota del moment amb les respectives samarretes oficials.

Des de fa tres anys, el mateix trinquet de la Plana acull el Trofeu Villarreal. Novament, el roig i blau característic de la indumentària dels pilotaris desapareix, esta vegada pel groc de l'equip castellonenc.

En la presentació de la passada edició del torneig, a Fernando Roig se li va preguntar com veuria la creació d'un trofeu que implicara als altres grans clubs de la Comunitat, el Valencia i el Levante UD. Li va paréixer una gran idea si era positiu per a la pilota.

La Fundació treballa en este atractiu projecte, que de moment és una possibilitat que, això sí, va cridar molt l'atenció quan es va nomenar com una més de les novetats que es contemplen. Amb algun club ja s'ha parlat i ha donat el seu vistiplau mentre que amb altres encara no ha hagut oportunitat d'exposar la idea. A més dels tres grans del futbol es vol incorporar al Valencia Basket. El trofeu es diria 'Jo sóc del'.