La Lliga Bankia en la modalitat de raspallva visitar ahir el trinquet del Genovésper a enfrontar als dos millors equips d'este començament del campionat, que van demostrar que es troben en un magnífic moment. La victòria va ser per al conjunt d'Oliva de Montaner, Briscaque van superar als locals Sergio, Seve i Ricardet per 25-15.

Degut a les reduïdes dimensions del recinte i al fet de jugar dos trios, el protagonisme va estar més localitzat en els restos i punters. Els intercanvis van ser molts i de qualitat i la igualtat va ser tanta que el traure no va ser tant determinant com sol ocórrer en este trnquet.

Hui a Bellreguard

La competició tancarà la tercera jornada hui al trinquet de Bellreguard on l'equip de Barxeta de Moltó, Josep i Lorja es mesurarà al de Villanueva de Castellón amb MoltóMarrahí

El campió individual i els seus companys van signar una magnífica actuació en la victòria del seu debut i una segona més que discreta en la derrota de la passada jornada. Pel que fa al trio de Marrahí, les dues aparicions anteriors s'han saldat amb derrota, a més merescudes, perquè l'equip no va oferir la seua vertadera versió.

Lliga 2

La Lliga 2 de raspall també va tindre ahir partida, però de la segona jornada i al trinquet de Piles on Mario i Miravalles van superar a Vicent i Raúl per 25-20. L'ajustat resultat reflecteix amb fidelitat la igualtat amb què va transcórrer la partida. Tots els pilotaris estigueren bé i el millor va ser Mario.

El campionat continua hui a la Llosa de Ranes on Badenes i Ricardet jugaran contra Salelles II i Gabi. Les dues parelles es van estrenar amb victòria i la guanyadora es situarà líder en solitari en la taula classificatòria.