El trinquet de Vila-real va obrir ahir l'octava jornada de la Lliga Bankia en la modalitat d'escala i corda amb una partida que va decebre per l'escassa oposició de la formació local de Soro III, Jesús i Carlos, que va caure contra la d'Almussafes amb Soro IIIDe la Vega

La diferència entre els dos equips va ser molta i la resolució ràpida, perquè bàsicament va ser un no parar de carregar pel que respecta als vencedors. El trio derrotat, una altra vegada, va acusar molt la falta de quinze.

El triomf situa a De la Vega al capdavant de la taula amb 11 punts i, el que és més important, amb peu i mig en les semifinals. Molt més complicada està la continuïtat per a Soro III, Jesús i Carlos, que segueixen cuers amb 6 punts. Ara es troben a una victòria de la salvació, però els equips que estan per davant han de jugar una partida més.

Hui a Pelayo

PelayoLa competició continua hui al trinquet Pelayo on l'equip de Benidorm de Pere Roc II, Santi i Pere Roc IIMonrabal II. Els dos equips estan en ratxa. La dels de Benidorm és de tres triomfs consecutius i fins a la victòria d'ahir de De la Vega eren líders, encara que empatats amb Puchol II, Raúl i Bueno. Les tres línies han sigut igual de decisives en estes partides.

I els de Pedreguer, amb dos triomfs seguits, aspiren a abandonar les places d'eliminació. Esta formació ha millorat moltíssim en atac, en l'aportació dels canoners Pere i Tomàs II.