L'activitat pel que fa a la disputa d'esdeveniments estiuencs continua sent frenètica. Tant, que a hores d'ara estan jugant-se cinc tornejos diferents i un altre començarà esta mateixa setmana.

El Trofeu Diputació d'Alacant és la cita de més entitat de l'any de les disputades íntegrament a la província alacantina. El dissabte es va tancar la fase classificatòria, que va determinar els equips que han accedit a les semifinals i ahir es van configurar ambdues eliminatòries.

La primera es disputarà el pròxim divendres al trinquet de Benissa on Genovés IILes dues parelles es van trobar en la passada ronda i el duel va concloure amb victòria dels primers en iguals a 55. La segona semifinal sí que és partida inèdita: Pere Roc II Serà el 9 d'agost al trinquet de Murla. Les dues semifinals estan programades a la nit, a les 23.00 hores. La final es completarà al trinquet El Rovellet de Dénia el 24 d'agost.

Seguint amb la modalitat d'escala i corda, demà es completarà la segona jornada del torneig degà de l'estiu, el Trofeu Tio Pena del trinquet de Massamagrell. Pere Roc II i Félix mesuraran les seues forces contra De la Vega i Javi. De la VegaPuchol II esperen als vencedors en la final del dimarts dia 23. La cloenda del torneig és el dia més gran de l'any al trinquet que regenta la família Soro.

I de Massamagrell a Borriana, on hui continua el Trofeu Joves Diputació de Castelló. Marc i Álvaro jugaran contra Salva Palau i Monrabal IIEn la disciplina de raspall, durant la setmana en curs es disputaran dues finals. El dimecres conclou al trinquet de Castelló de Rugat la sisena edició del Trofeu Bollo. Els aspirants al títol són Ian i Brisca, que han deixat en el camí a Badenes, Sanchis i Ricardet (25-5), així com Vercher i Tonet IV, que van eliminar a IanBriscaVercherMarrahí

I el divendres, al trinquet de Piles es tancarà la primera edició del Trofeu D'estiu. La final estava programada per al divendres passat, però es va ajornar per lesió de Néstor. El mitger de Pego formarà amb Salelles II mentre que en la contra estaran Vicent i Ricardet.

En quant al que està per vindre, el dijous començarà la quarta edició del Trofeu Ciutat de Torrent. Serà al trinquet de la localitat, que des de fa poc és municipal. Una mostra més de l'interés del consistori local per fomentar i difondre l'esport dels valencians. Puchol II, Raúl i Carlos obriran el foc contra De la Vega, Jesús i Nacho. El dissabte, en la segona semifinal, Soro III, Pere i Tomàs II s'enfrontaran a Francés, Félix i Monrabal II. La final es jugarà el dissabte 27.

I encara que no és trofeu també mereix un esment la partida que tindrà lloc el pròxim divendres al trinquet d'Ontinyent: Marrahí i Seve contra Ian i Sanchis. El duel està promogut per la Universitat de València i està inclòs en una trobada esportiva de vint-i_quatre hores seguides que sol congregar al voltant de 10.000 persones.