La germana xicoteta de la Copa va disputar ahir una nova jornada al trinquet de Castelló de Rugat. La Copa 2 va enfrontar a esta canxa de la Vall d'Albaida al conjunt de Villanueva de Castellón amb Vicent i Murcianet i al de Xeraco amb Ximo i Ibiza. La victòria va ser per als primers per un marcador final de 25-10 amb què continuen liderant la classificació.

La competició seguirà esta vesprada al trinquet de Bellreguard. A este recinte assistiran Salelles II i Marc representant a Oliva i Iván i Gabi, equip representatiu de l'Ajuntament d'Ontinyent. Este enfrontament és el penúltim abans que quede definit quins equips continuaran en la lluita pel títol.

Si canviem a la disciplina per dalt corda, el trinquet Pelayo obrirà esta vesprada les portes per a rebre un altre enfrontament de la Copa 2.

Salva Palau i Carlos (Ajuntament d'Almussafes) protagonitzaran la vesprada amb la partida contra Giner, Monrabal II i Pablo Salvador (Ajuntament de Murla).

La classificació en esta modalitat està més que ajustada. Empaten a 4 punts en la part superior de la taula José Salvador i Álvaro, Salva Palau i Carlos, i el trio de Pablo de Sella, Bueno i Guillermo.