Una nova competició ja està en el forn a punt de ser presentada en societat. De moment ja s'ha fet pública la creació del Trofeu Jo sóc en la disciplina per dalt corda. Una competició que són, en realitat, tres tornejos.

La sensibilitat del Villarreal CF i el Levante UD cap a l'esport autòcton dels valencians ha possibilitat el naixement d'este nou torneig que promet grans jornades de pilota gràcies als atractius cartells que s'han preparat.

Serà el divendres 22 al trinquet Salvador Sagols de Vila-real quan es done el tret d'eixida a les semifinals del Torneig Villarreal CF. A les 16.45 hores està programat el primer enfrontament entre el trio de Genovés II. Una vegada finalitze esta primera batalla es donarà pas a la confrontació entre Puchol II, Héctor i Héctor II i l'equip de Marc, Nacho i Bueno.

Una setmana després, el dia 29, tornaran les quatre formacions al trinquet de la Plana per a la lluita pel tercer i quart lloc, que serà la partida prèvia a la gran final.

Pel que fa a la segona competició dins del Jo sóc, el Torneig Levante UD - 110 Aniversari s'iniciarà el dissabte 23 al trinquet Pelayo. Amb el mateix format que el torneig que porta el nom del club groguet, es disputaran dues semifinals en la primera jornada. En primer lloc es jugarà l'eliminatòria entre la formació de Soro III. Després del descans necessari perquè puguen calfar bé els jugadors es donarà pas a altres sis figures de la modalitat d'escala i corda. Pere Roc II, Pere i Carlos formaran equip per a mesurar forces amb el de De la Vega, Santi i escala i cordaPere Roc IIDe la VegaMonrabal II

El torneig blaugrana continuarà el dissabte 30 de novembre, amb idèntic escenari. Al cor de la capital valenciana es donarà pas a la partida per a decidir el tercer i quart lloc de la competició. Una vegada finalitze este primer enfrontament de la jornada es disputarà la gran final.

D'esta manera, els dies 29 i 30 de novembre es desvelarà el nom dels campions del Torneig Villarreal CF i Levante UD, respectivament. I amb la celebració d'eixes dues finals es completarà el cartell per a una nova i ambiciosa final. Els guanyadors de cadascun d'estos tornejos hauran d'enfrontar-se per a proclamar als campions absoluts del Trofeu Jo sóc.

La final es jugarà a dues partides i es proclamarà campió l'equip que guanye els dos enfrontaments. En cas d'empat a victòries es disputarà una pròrroga al millor de tres jocs. L'anada d'eixa gran final tindrà lloc el cap de setmana del 6 al 8 de desembre al Salvador Sagols de Vila-real. La tornada serà el dissabte 14 de desembre al trinquet Pelayo. Dues cites especials que aniran precedides per una prèvia de raspall femení. De nou, el futbol camina de la mà de la pilota valenciana gràcies a l'estima que el Villarreal CF i el Levante UD han mostrat per una senya d'identitat valenciana.