Els dos equips que van obrir ahir a Sueca la penúltima jornada de la fase regular de la Lliga Bankia de raspall van complir amb l'objectiu. Més el d'Alzira de Pablo, Seve i Lorja, que es va imposar per 30-15 al de Barxeta de Moltó

Pablo, Seve i Lorja volien guanyar per a consolidar-se encara més en el lideratge. La classificació per a semifinals està assegurada, però és millor acabar primers i així enfrontar-se contra els quarts. Dit i fet. Moltó, Raúl i Ibiza, que seran eliminats del campionat quan acabe la fase, buscaven iniciar el comiat amb dignitat. Van caure derrotats, però la imatge que van oferir sí que va ser bona.

El d'Alzira va tornar a ser un trio compensat, segur i amb pegada. En totes les línies. Per tant, el protagonisme va estar compartit. Encara així cal destacar especialment unes quantes restades de Pablo en rematades que es cantaven quinze.

En la formació de Barxeta, Moltó va acaparar el joc, com correspon a un número u. I va pegar fort. Davant, Raúl i Ibiza van respondre amb bones restades i van tindre més encert anotador que en altres ocasions.

Finalment va guanyar l'equip que va atacar amb més insistència i que va tenir més sort amb la galeria. O eficàcia, perquè la pilota sempre li diu al que més juga.