És la quinta jornada de la fase regular de la VII Copa de raspall i cada punt en joc significa sobreviure. Així ho van fer ahir, Salelles II i Canari

No era fàcil, enfront estaven VercherEls de la Ribera Baixa ja eren semifinalistes abans des de la jornada passada. Els suecans van convertir el primer joc des del rest i partir d'ací, la partida va ser dauera. Tot i el resultat final, Vercher i Roberto van poder guanyar amb 15-20 i amb 20 iguals. En el primer intent, els riberencs no van tancar-lo i Xeraco va trencar-los el dau.

Els dos punts aconseguits per Salelles II i Canari els manté tercers al grup A, igualats amb sis unitats amb Badenes i Tonet IV, segons, els del Genovés amb una partida menys.

Altres que estan pendents de certificar la seua classificació al grup B són MarrahíEls de la Ribera Alta es mantindran a l'expectativa del resultat que es done hui al trinquet del Genovés. Ximo i Seve, conjunt d'Ontinyent, es batran a Punxa i Seve, combinat de Xàbia, a les 18.30 hores. Els de la Vall d'Albaida només tenen una opció de mantenir-se vius a la Copa de raspall, els dos punts. Tan sols una victòria de Ximo i Seve els permetria seguir en la lluita per un lloc a les semifinals.

Si a la modalitat de raspall es juga una plaça a les eliminatòries, la XIII Copa d'escala i corda no es queda darrere. escala i cordaSoro III. Ambdues formacions tenen sis punts però si no sumen una unitat més, facilitaran la classificació de Puchol II i Guillermo, duo de la Pobla de Vallbona. Perquè això ocórrega, l'equip que caiga a la Marina Alta no ha d'aplegar als 50 tantejos.

?Per altre costat, Pelayo va viure ahir la primera partida de la 'Setmana universitària' de la Universitat de València. Giner i Félix van véncer a Genovés II i Félix per 60-30 davant la presència d'alumnes, entre altres del quart curs de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Cal recordar que el pròxim dissabte també hi haurà una altra partida dins d'este cartell al mateix trinquet entre Puchol II i Álvaro Gimeno, i José Salvador, Javi i Hilari.