LLIGA CAIXABANK - TROFEU DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

Lliga CaixaBank: semifinals definides en raspall

El desenllaç de la partida disputada a Castelló deixa fora de la fase final al trio d’Iván mentre que el de Vicent passa com a líder

L’equip de Xeraco de Vicent, Raúl i Murcianet, que es jugava acabar líder, va superar per 30-10 al d’Ontinyent amb Iván, Lorja i Néstor

L’equip de Xeraco de Vicent, Raúl i Murcianet, que es jugava acabar líder, va superar per 30-10 al d’Ontinyent amb Iván, Lorja i Néstor / FUNPIVAL

J. CANO

La Lliga CaixaBank de raspall - Trofeu Diputació de València va tancar ahir la fase regular al trinquet de Castelló amb la partida en la qual s’havia de decidir l’última plaça vacant en les semifinals. L’equip de Xeraco de Vicent, Raúl i Murcianet, que es jugava acabar líder, va superar per 30-10 al d’Ontinyent amb Iván, Lorja i Néstor, que necessitaven la victòria per a passar a la següent fase.

La partida la van guanyar els millors, però Iván i els seus companys van jugar més del que diu el marcador. De fet, els quatre primers jocs van ser per al trio que encapçala Vicent, però cal assenyalar que els d’Ontinyent van tindre tres vegades val en el primer joc així com val-net en el quart.

Després del 20 per cap, Iván, Lorja i Néstor van tindre recompensa al seu esforç i van sumar dos jocs. Semblava que amb 20-10 encara hi havia partida i opcions de remuntada, però Vicent, Raúl i Murcianet es van mantenir ferms i van resoldre la partida amb total eficàcia.

Com a anècdota cal apuntar que Murcianet va intercanviar la seua posició amb Raúl quan el seu equip va ocupar el rest i la modificació va eixir de meravella; i és que el de Castelló va cobrir perfectament la muralla i va sumar un bon nombre de quinzes amb contundents pegades mentre que el del Genovés va defensar bé l’escala i va aportar molta seguretat.

Amb este desenllaç, Vicent, Raúl i Lorja jugaran la primera semifinal contra l’equip de Barxeta de Moltó, Canari i José, que era el que es podria haver quedat sense semifinals en cas de victòria d’Iván, Lorja i Néstor i que finalment passa com a quart classificat.

En l’altra semifinal s’enfrontaran els equips que han finalitzat en segona i tercera posició: el del Genovés de Montaner, Tonet IV i Ibiza i el d’Oliva amb Ian, Brisca i Marc.

La primera semifinal completarà la partida d’anada el pròxim dissabte a la Llosa de Ranes mentre que la tornada es disputarà el divendres 25 al Genovés. En la segona semifinal, el primer assalt està programat el pròxim diumenge a Bellreguard i el segon el dissabte 26 al trinquet d’Oliva.

Escala i corda

La Lliga d’escala i corda també va tenir ahir partida, que va decidir coses. Va ser a la Pobla de Vallbona on es va tancar la penúltima jornada amb la victòria per 60-30 de l’equip de Montserrat de Marc, Jesús i Guillermo davant el de Dénia amb Pere Roc II, Félix i Monrabal II.

En escala i corda, Marc manté opcions, Pere Roc II (foto) queda descartat i Genovés II ja és semifinalista.

En escala i corda, Marc manté opcions, Pere Roc II (foto) queda descartat i Genovés II ja és semifinalista. / FUNPIVAL

Amb este resultat ja n’hi ha un tercer equip classificat per a les semifinals, el representatiu de Benidorm de Genovés II, Nacho i Álvaro Gimeno, que acompanyaran al de la Pobla de Vallbona de Puchol II, Santi i Carlos i al de Pedreguer-masymas amb Giner, Tomàs II i Héctor.

Per part seua, Pere Roc II, Félix i Conillet s’han quedat sense opcions mentre que Marc, Jesús i Guillermo les mantenen i es jugaran la classificació contra Soro III, Jesús i Hilari en la partida que tancarà la ronda en curs.

Marc, Jesús i Guillermo  es jugaran la classificació contra Soro III, Jesús i Hilari en la partida que tancarà la ronda en curs.

Marc, Jesús i Guillermo es jugaran la classificació contra Soro III, Jesús i Hilari en la partida que tancarà la ronda en curs. / FUNPIVAL

LA PISSARRA

Dilluns 14 de març | 18.30 h

Trinquet de Xeraco   

- Rafa i Seve

- Ximo i Roberto

Dilluns 14 de març | 18.30 h

Trinquet de la Pobla de Vallbona   

- Francés i Raúl

- José Salvador i Monrabal II

Dimarts 15 de març | 16.30 h

Trinquet de Massamagrell   

- Puchol II, Santi i Carlos

- Giner, Tomàs II i Héctor

Dimarts 15 de març | 16.30 h

Trinquet d’Oliva   

- Marrahí i Sergi

- Salelles II i Bossio