Síguenos en redes sociales:

TROFEU DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA - GRAN PREMI APROOP

Repàs a totes les categories de l’Autonòmic parelles aproop! de raspall femení

La competició es disputa a partir del 10 de setembre, menys en Primera (3 de setembre)

Repàs a totes les categories de l’Autonòmic parelles aproop! de raspall femeníFedpival

El Campionat Autonòmic de raspall parelles femení, Trofeu Diputació de València, Gran Premi Aproop, es disputa en totes les categories a partir del 10 de setembre, menys en Primera, on la competició arrancarà el 3 de setembre.

Primera: Grups, equips i jugadores

En el grup A estan enquadrats Ajuntament de Beniparrell A (Ana i Mireia), Estudi Martí Borbotó A (Irene i Amparo), Ecomuseo Bicorp A (Victoria i Marina) i Tavernes A (Marta, Joana i Zaira). En el grup B jugaran Alqueria de la Comtessa (Judith i Clàudia), Alqueria d’Asnar (Erika, Myriam i Fanni), Estudi Martí Borbotó B (Ana i Anabel) i La Vall B (Aida i Natalia).

Primera jornada en cada categoria

En la primera jornada, en Primera la competició comença el dia 3. En el grup A s’enfrontaran Ajuntament de Beniparrell A-Estudi Martí Borbotó A i Ecomuseo Bicorp A-Tavernes A. En el grup B, els duels de la jornada inicial mesuraran les forces d’Estudi Martí Borbotó B-La Vall B, i Alqueria de la Comtessa-Alqueria d’Asnar A.

Victoria, en la final de Primera del 2021

En la resta de categories, Segona, Tercera, Quarta A, Quarta B i Quarta C, l’inici de la batalla serà a partir del 10 de setembre.

En Segona, en el grup A s’iniciarà amb els duels Ajuntament de Beniparrell C-Justo Ballester Meliana A i Xeraco B-Estudi Martí Borbotó D, mentre que en el B jugaran Alqueria d’Asnar B-Ajuntament de Beniparrell B i Estudi Martí Borbotó C-Rafelbunyol A.

En Tercera, en el grup A obriran la competició les partides Xeraco C-Ajuntament de Beniparrell D i Les Alcusses Moixent A-NTD Meliana D. En el grup B jugaran Tamborí E-Xeraco E i Justo Ballester Meliana B-Alqueria d’Asnar C.

En Quarta A hi ha tres grups. En el A, la competició s’obri amb Meliana C-Meliana G i Tavernes B-Ajuntament de Beniparrell F. No juga en aquesta primera jornada Ajuntament de Beniparrell E. En el B jugaran en la primera jornada Turisme Rural Bicorp B-Carlet Volea femení A i Lanzadera Montserrat C-Lanzadera Montserrat B. No jugarà Amics de la Ribera C. En el grup C, els duels seran El Genovés C-Les Alcusses Moixent B i Alzira Radio J-Xúquer Sueca B. ‘Descansarà’ Sella.

Un moment de la Final de Quarta de l'any passat

En Quarta B, hi haurà 18 equips en tres grups, amb sis equips per grup. En el grup A la lliga s’obrirà amb els enfrontaments DISID Alfara B-DISID Alfara A, Alcàsser B-Ajuntament de Beniparrell G i Caixa Popular Godelleta-Meliana E. En el grup B, els tres duels que obriran seran Bicorp es Raspall C-Lanzadera Montserrat D, Ovocity Marquesat B-Company Studio Alzira K i Ajuntament de Polinyà de Xúquer E-Ajuntament de Polinyà de Xúquer F. En el grup C, els duels seran Segària B-Segària A, Les Alcusses Moixent C-El Genovés D i El Campello-Oliva B.

En Quarta C s’estableixen quatre grups de cinc equips. Per tant, cada jornada descansa un equip de cada grup. En el grup A la primera jornada enfrontarà Ajuntament de Beniparrell H-Ajuntament de Beniparrell I i Alcàsser D-Alcàsser F. ‘Descansarà’ Alcàsser E. En el grup B, els primers duels seran El Genovés F-El Genovés E i Carlet Volea femení B-Decathlon Femení Alzira L, mentre que esperarà el seu torn a la segona jornada l’equip d’Ovocity Marquesat C. En el grup C, les primeres partides seran Meliana F-Castelló de la Plana i Rafelbunyol B-Rafelbunyol D, mentre que esperarà Almenara. Ja en el grup D s’enfrontaran Segària C-Segària D i Real de Gandia Vicent Piti-Segària E, mentre que esperarà per jugar a la segona jornada l’equip d’Ajuntament d’Alzira femení M.

Marina, en un duel de la temporada passada

Pulsa para ver más contenido para ti