XLI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

La Nucia viu la festa escolar de les Llargues

La fase final autonòmica dels JECV va proclamar a La Nucia, Xaló, Vall de Laguar i Beniarbeig-El Verger com a nous campions de la modalitat

Els jugadors de Xaló, campions Autonòmics per primera vegada.

Els jugadors de Xaló, campions Autonòmics per primera vegada. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El passat diumenge, els carrers d'Enmig i de l'Era de La Nucia van acollir la fase final autonòmica dels XLI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana a la modalitat de llargues. 20 equips de les escoles d'Agost, Beniarbeig-El Verger, Gata de Gorgos, Laguar, La Nucía, Ondara, Sella-Relleu i Xaló participaren en les finals de les distintes categories, celebrades per primera vegada al municipi nucier.

 La jornada va ser tota una festa, gràcies a la forta voluntat de l'Ajuntament de La Nucia per organitzar, en col·laboració amb Club Pilota Valenciana La Nucia, les finals d'una competició que compta, a més, amb el suport de la Generalitat Valenciana i Caixa Popular. Les escoles de La Nucia i Xaló, van ser les grans protagonistes al guanyar per primera vegada un títol Autonòmic, sent Laguar el gran triunfador amb dos ors i un bronce. Cal destacar la gran igualtat en moltes de les partides finals en una jornada de molta calor.

L'escola de Gata de Gorgos, entre els millors.

L'escola de Gata de Gorgos, entre els millors. / FEDPIVAL

Quadres d'Honor

A la categoria Benjamí, el triomf es va quedar a casa. L'escola de La Nucia, de la mà de Rodrigo Sebastià 'Pere Roc II', continua creixent i es va proclamar campiona per davant de Beniarbeig-El Verger, que va sumar un dels tres subcampionats que es va emportar. El tercer lloc va ser per a Ondara A, seguida de Gata de Gorgos.

Alegria dels campions Benjamins. L'escola de La Nucia, de la mà de Rodrigo Sebastià 'Pere Roc II', continua creixent i es va proclamar campiona.

Alegria dels campions Benjamins. L'escola de La Nucia, de la mà de Rodrigo Sebastià 'Pere Roc II', continua creixent i es va proclamar campiona. / FEDPIVAL

Els Benjamins de La Nucia varen guanyar el seu primer or.

Els Benjamins de La Nucia varen guanyar el seu primer or. / FEDPIVAL

Xaló es va adjudicar el triomf a la categoria Aleví, després de guanyar la final també contra Beniarbeig-El Verger. A la partida pel tercer lloc, la victòria va correspondre a Laguar i Gata de Gorgos va tancar el podi.

 Pel que fa a la categoria Infantil, Laguar va ser l'escola més destacada, una vegada es va apuntar el títol a la final contra Agost. En aquesta ocasió, Beniarbeig-El Verger va superar a La Nucia i es va emportar el bronze.

Pere de Laguar, campió Infantil.

Pere de Laguar, campió Infantil. / FEDPIVAL

Quant als Cadets, aquesta vegada sí, el triomf va ser per a Beniarbeig-El Verger, mentre que la plata se'n va anar cap a Ondara. Sella-Relleu i Gata de Gorgos acabaren tercer i quart, respectivament.

Rubén de Beniarbeig Verger.

Rubén de Beniarbeig Verger. / FEDPIVAL

Per últim, Laguar va repetir campionat, en aquest cas a la categoria Juvenil. Els guarers s'imposaren a Beniarbeig-El Verger a la final. Ondara es va penjar el bronze i La Nucia ocupà la quarta posició.

Els Juvenils de Laguar, campions de llargues.

Els Juvenils de Laguar, campions de llargues. / FEDPIVAL

Autoritats

Al llarg del matí, participaren en el lliurament de trofeus i medalles Sergio Villalba, regidor d'Esports de La Nucia; Carles Mengual, alcalde de la Vall de Laguar; Pau Enguix, regidor d'Esports de Beniarbeig; i Vicent Molines, president de la Federació de Pilota Valenciana, juntament amb el vicepresident Juanra Such i les vicepresidentes Bea Gavilà i Elena Gómez.

Podi Autonòmic dels XLI JECV de llargues

 CATEGORIA BENJAMÍ

1º La Nucia

2º Beniarbeig-El Verger

3º Ondara A

4º Gata de Gorgos

Podi Benjamí JECV perxa 2023.

Podi Benjamí JECV perxa 2023. / FEDPIVAL

 CATEGORIA ALEVÍ

1º Xaló

2º Beniarbeig-El Verger

3º Laguar

4º Gata de Gorgos

Podi Aleví JECV perxa 2023.

Podi Aleví JECV perxa 2023. / FEDPIVAL

CATEGORIA INFANTIL

1º Laguar

2º Agost

3º Beniarbeig-El Verger

4º La Nucia

Podi Infantil JECV llargues 2023.

Podi Infantil JECV llargues 2023. / FEDPIVAL

 CATEGORIA CADET

1º Beniarbeig-El Verger

2º Ondara

3º Sella-Relleu

4º Gata de Gorgos

Podi Cadet JECV LLargues 2023.

Podi Cadet JECV LLargues 2023. / FEDPIVAL

Podi Intermunicipal dels XLI JECV de llargues

 CATEGORIA JUVENIL

1º Laguar

2º Beniarbeig-El Verger

3º Ondara

4º La Nucia

Podi Juvenil JECV llargues 2023.

Podi Juvenil JECV llargues 2023. / FEDPIVAL