COMPETICIÓ

Salva Palau i Javi volen la passada directa en la Copa Caixa Popular

Els representants de Vila-real continuen optant a la primera posició del seu grup i, per tant, a la plaça directa de semifinals, després de superar amb autoritat a Pere Roc II i Santi per 60-30

Salva Palau (foto) i Javi van guanyar amb claredat i autoritat.

Salva Palau (foto) i Javi van guanyar amb claredat i autoritat. / FUNPIVAL

J. CANO

La incertesa es manté en el Grup B de la Copa Caixa Popular d’escala i corda on, a falta d’una partida per a tancar la segona fase, no està clar quin equip acabarà primer i, per tant, aconseguirà la classificació directa per a semifinals.

La incògnita es podria haver resolt al trinquet de Vilamarxant on l’equip de Vila-real de Salva Palau i Javi necessitava la victòria per a mantenir opcions d’acabar líder. En la contra estava la parella de Benidorm de Pere Roc II i Santi, que lluitava per la segona posició per a, d’esta manera, enfrontar-se als tercers de l’altre grup en una de les dos eliminatòries en les quals es resoldran les altres dos places de semifinals.

El cas és que Salva Palau i Javi van guanyar amb claredat i autoritat. D’inici ja van començar millor i es van distanciar en el marcador en 35 per 20. Després hi hagué reacció de Pere Roc II i Santi, per a situar-se a solament un joc (35-30), i a partir d’ací va caure el vendaval blau.

Javi es va fer amo i senyor de la situació parant pilotes i anotant quinzes mentre que Salva Palau es va descarregar constantment amb tanta violència com encert. Els de Vila-real tenien clar com fer mal als rivals i l’execució va ser perfecta.

A l’altre costat de la corda, ni Pere Roc II ni Santi van jugar el que poden i saben. L’escaleter no va mostrar el seu esperit batallador de sempre i tampoc va ser capaç de trobar amagatalls on complicar la vida als rivals mentre que a Santi se li va resistir el quinze una barbaritat, de vegades perquè no connectava amb la contundència necessària i en altres ocasions perquè enfront hi havia dos murs.

Ni Pere Roc II (foto) ni Santi van jugar el que poden i saben.

Ni Pere Roc II (foto) ni Santi van jugar el que poden i saben. / FUNPIVAL

Fi de la segona fase

Ara queda esperar fins al dilluns, que és quan acabarà la segona fase, per a adjudicar la plaça directa de semifinals en este Grup B. Al trinquet de la Pobla de Vallbona jugaran Salva Palau i Javi contra els representants de Dénia, José Salvador i Tomàs II.

Les matemàtiques diuen que la parella de la Marina serà semifinalista si suma un punt, que s’aconsegueix arribant al joc 45. En cas contrari, la primera posició serà per a l’equip de la Plana.