RASPALL

Bellreguard anuncia el seu Trofeu de Nadal

En la configuració dels equips predomina la presència d’aspirants a primera figura

Momparler de Senyera, en la final de la Copa2.

Momparler de Senyera, en la final de la Copa2. / FUNPIVAL

J. CANO

El trinquet de Bellreguard, que gestiona l’empresa El Zurdo, tindrà el seu propi Trofeu de Nadal, segons han anunciat els germans Peris. Es jugarà amb el format curt de dos semifinals i la final i en la configuració dels equips predomina la presència de joves aspirants a figura, encara que amb el reforç d’algun pilotari més consolidat.

Semifinals

La primera semifinal es jugarà este dissabte i enfrontarà a Ramón i Néstor contra Boronat i Bossio. La parella enumerada en primer lloc presenta a un dels joves amb millor progressió, cas del rest de Sumacàrcer, amb un pilotari experimentat i habitual de les competicions oficials, com succeeix amb el punter de Pego.

En la contra, tant Boronat com Bossio estan en el moment en el qual han de fer la pujada a l’elit i, efectivament, cada vegada tenen més presència en els cartells importants.

La segona semifinal es jugarà el diumenge i enfrontarà a Ximo i Momparler contra David i Ricardet.

La lectura és la mateixa. Un pilotari amb una trajectòria important, en este cas les de Ximo i Ricardet, acompanyats de joves que estan fent-se un nom en la pilota.

David de Xeraco jugarà la segona semifinal.

David de Xeraco jugarà la segona semifinal. / FUNPIVAL

Final

La final tindrà lloc el dissabte dia 30. Abans de cada semifinal es jugaran les d’un altre trofeu, en categoria de promoció, denominat ‘Fedpival’, encara que en este cas la final es disputarà el diumenge dia 31.