COMPETICIÓ

Victòria amb el braç al cel de Xeraco en la Copa 2 Caixa Popular de raspall

Boronat i Néstor s’adjudiquen el títol en véncer a David i Momparler per 25-10 i amb una dedicatòria especial i emotiva

Néstor va convertir el quinze definitiu i va bramar exaltat. El triomf significava molt. Va alçar el braç assenyalant el cel de Xeraco i va complir la promesa feta en la presentació de la final. Néstor va poder dedicar-li la victòria a son pare.

Néstor va convertir el quinze definitiu i va bramar exaltat. El triomf significava molt. Va alçar el braç assenyalant el cel de Xeraco i va complir la promesa feta en la presentació de la final. Néstor va poder dedicar-li la victòria a son pare. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

Emotiva victòria en la final de la V Copa 2 Caixa Popular de raspall. Néstor va convertir el quinze definitiu i va bramar exaltat. El triomf significava molt. Va alçar el braç assenyalant el cel de Xeraco i va complir la promesa feta en la presentació de la final. Néstor va poder dedicar-li la victòria a son pare. Era el destí.

A l’escala del trinquet xeraquer l’acompanyaven els incondicionals, entre ells, el jugador d’escala i corda, Giner. Dins de tota història, el resum és ràpid. Boronat i Néstor són els nous campions de la Copa 2 Caixa Popular de raspall. El 25 per 20 sobre David i Momparler es va resoldre en el primer i únic joc convertit des del rest.

La partida

Amb 15 per 10, Boronat i Néstor pegaren el colp que finalment seria definitiu. Una gran defensa va permetre aturar les envestides roges i el que havia costat al llarg de la partida, es va obrar de manera sentenciadora. La galeria va deixar d’escopir els atacs blaus perquè el val no s’escapara.

Abans de tot açò, Boronat i Néstor també van disposar d’altre val i 15 des del rest amb 5 per cap.

Això no obstant, David va efectuar una treta poderosa i Momparler va treure colps efectius que van fer tremolar a la parella blava. La partida va ser dauera perquè les característiques del trinquet xeraquer així ho afavoreixen.

David.

David. / FUNPIVAL

Enmig d’este guirigall, Néstor va calmar les aigües perquè Boronat recuperara la millor versió. El rest de Castelló de Rugat va oblidar-se de les errades anteriors i va mostra una regularitat que enfront va anar a menys.

La victòria va recaure en aquell equip que més va insistir i el premi va arribar en un joc intens, com havia estat la resta de la partida. No podia ser altre. Néstor es va plantar d’una pilota parada per a liquidar el duel i adjudicar-se el títol amb Boronat, el qual es va venjar de la final perduda en l’edició passada contra el mateix rival al rest, David.