Trobada de Primària de Pilota a l’Escola de 2024

Callosa de Segura bull amb Pilota a l'Escola

Més de 1.000 alumnes de 18 centres educatius participaren en la primera Trobada de Primària a la província d’Alacant, la més multitudinària del curs

CEIP La Paz de Callora de Segura.

CEIP La Paz de Callora de Segura. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Prop de 1.100 alumnes van prendre part aquest dimarts a la segona Trobada de Primària de Pilota a l’Escola de 2024 i primera a la província d’Alacant. També va ser la més al Sud de les nostres comarques i la més nombrosa de totes les que s’han de celebrar.

El Poliesportiu Municipal de Callosa de Segura va ser l’escenari d’un total de 12 pistes de joc, on l’alumnat de 4t curs es va reunir per a participar en una nova jornada de pilota i diversió dins del programa de la Vicepresidència Primera i la Conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la seua Direcció General de l’Esport, que porta en marxa des de l’any 2005.

Els xiquets i xiquetes de 4t curs de centres educatius de les comarques del Baix Segura, Vinalopó Mitjà i Baix Vinalopó van ser els i les protagonistes de la jornada des de les 9:30 hores. Van estar representats 18 centres de les poblacions d'Aspe, Callosa de Segura, Crevillent, Elx, Monforte del Cid, Monóvar, Orihuela, Petrer, el Pinós, Rafal i San Miguel de Salinas.

La jornada va comptar amb la presència de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Callosa de Segura, Inmaculada Cascales, que va estar recorrent les diferents pistes i espais d’oci habilitats per a l’ocasió.

La regidora d'Educació de Callosa, Inmaculada Cascales, va acompanyar a l'alumnat durant la Trobada.

La regidora d'Educació de Callosa, Inmaculada Cascales, va acompanyar a l'alumnat durant la Trobada. / FEDPIVAL

Participants

Els centres participants a la Trobada de Pilota a l’Escola de Primària de Callosa de Segura van ser: · CEIP Doctor Calatayud de Aspe, · CEIP Ntra. Sra. de la Esperanza de Crevillent. · CEIP Francisco Candela de Crevillent, · CEIP Eugenio d'Ors de Elx, · CEIP San Fernando de Elx, · CEIP San Antonio de la Foia – Elx, · CEIP Antonio Machado de Elx, · CEIP Jorge Juan de Monforte del Cid, · CEIP Cervantes de Monóvar, · CEIP Francisco Girona de Arneva – Orihuela, · CEIP San Antón del Pinós, · CEIP Santa Catalina del Pinós, · CEIP Trinitario Seva de Rafal, · CEIP Gloria Fuertes de San Miguel de Salinas, · CEIP Virrey Poveda de Petrer, · CEIP Ramón Llull de Elx,· Oratorio Festivo de Orihuela i · CEIP La Paz de Callosa de Segura.

CEIP Ramón Llul d'Elx.

CEIP Ramón Llul d'Elx. / FEDPIVAL

CEIP Jorge Juan de Monforte del Cid.

CEIP Jorge Juan de Monforte del Cid. / FEDPIVAL

CEIP San Antón de El Pinós.

CEIP San Antón de El Pinós. / FEDPIVAL

La propera Trobada es celebra aquesta mateixa setmana, el dijous 25 d’abril, al Poliesportiu Municipal de Silla, on participaran vora 600 alumnes de la província de València.