Copa Diputació d’Alacant

Els equips de Nacho i Tomás II passen a les semifinals de la Copa Diputació d’Alacant

La jornada de la Copa Diputació d’Alacant també va deixar en primera posició a Ana, Anabel i Fanni que es van imposar per 25-15 a l'equip de Victoria, Noelia i Mireia

De la Vega i Nacho.

De la Vega i Nacho. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

La jornada del dissabte de la Copa Diputació d’Alacant va estar marcada per les partides que es disputaven de manera simultània en els trinquets de Xàbia i de Petrer. El dol per la primera posició de la fase de lliga de raspall femení se'l va emportar el trio d'Ana, mentres que en les eliminatòries de quarts de final d'escala i corda els resultats favorables van ser per a De la Vega - Nacho, i Francés -Tomás II.

Raspall femení

La segona jornada de raspall femení va obrir l'activitat amb el dol directe entre Victoria, Noelia i Mireia, que es jugaven la primera posició davant l'equip d'Ana, Anabel i Fanni en el trinquet de Xàbia. Les capitanejades per Ana van haver de traure la seua millor versió per a fer front a un dels equips més forts de la competició i emportar-se la victòria per 25-15. Amb este resultat es posen en primera posició en la taula amb quatre punts.

Ana i Anabel s'abracen.

Ana i Anabel s'abracen. / FEDPIVAL

Mentres que al Vinalopó Mitjà s'estava disputant una partida decisiva entre Irene, Júlia i Joana, i Aina, Myriam i Marina. Tots dos equips arribaven amb la necessitat obligatòria de guanyar després de perdre en la primera jornada. La pilota va somriure esta vegada al trio d'Irene, que amb molta solvència es van emportar la partida, sense a penes donar opcions als seus rivals en cada joc i portant el marcador al 25-0. L'equip de Marina es queda pràcticament sense opcions de classificació.

Joana y Julia guanyen la partida.

Joana y Julia guanyen la partida. / FEDPIVAL

Quarts de final d'escala i corda

El moment dels quarts de final d'escala i corda es va produir en concloure estes partides de raspall femení. En el trinquet de Xàbia es va viure amb gran expectació el retorn de De la Vega , que tornava a la competició professional després de perdre's la Lliga CaixaBank. El de Almussafes no va defraudar i es va convertir en protagonista, tot i que al seu costat tenía la millor companyia amb Nacho. Els dos tinqueren que fer una gran actuació per a emportar-se una partida que va estar marcada per la gran igualtat que va oposar el trio de Julio Palau, Javi i Carlos. I és que la parella no aconseguia enlairar-se en el marcador fins a l'últim compàs. Amb el 45-40, l'equip roig va aconseguir trencar finalment el marcador per a portar-li'l al 60-40 final.

Nacho.

Nacho. / FEDPIVAL

L'altra eliminatòria es celebrava a la mateixa hora a Petrer, amb Francés i Tomás II desafiant a un trio exigent com el de Pere Roc II, Santi i Guillermo. El primer joc va ser un dels més llargs de la partida i se'l van emportar els de roig, que ràpidament van encarrilar la partida al seu favor amb el 20-30. El trio va tindre molt complicat mantindre el recital de colps d'Álvaro Francés, que va demostrar conéixer molt bé este trinquet. En el moment clau, amb opcions per al trio d'acostar-se en el marcador, Francés s'atrevia des del rest amb un colpege per davall de les cames per a posar el Val en el 40-50, guanyar-se els aplaudiments del públic i el passe a les semifinals.

Francés.

Francés. / FEDPIVAL