Síguenos en redes sociales:

BANDAS DE MÚSICA EN MESTALLA

Palma de Gandia saluda el finalista de Copa

La Banda ha realitzat una gira de concerts amb el cantant Raúl Jorques dedicats a Nino Bravo

BANDAS DE MÚSICA: Associació Amics de la Música de Palma de Gandia

24

La Banda de l'Associació Amics de la Música de Palma de Gandia (La Safor) participà al Camp de Mestalla en el partit del Campionat de Lliga que van disputar València CF i Athletic de Bilbao. La banda a les ordres del director Vicent Martí va interpretar les obres 'Orgullo santiaguista', 'La xica', 'Amunt València', 'Raquel Gómez Flor', 'Valencia' y el pasodoble 'Palma'. L'entitat va estar representada al superbox per la presidenta, María José Arlandis Martí, i el tinent d'alcalde i regidor d'educació Ricardo Pastor Vidal.

Cal remuntar-se a finals del segle XIX, per apropar-nos a l'existència de dos bandes de música a Palma de Gandia. Tot i açò, el 2 dagost de 2003, fa la seua presentació oficial a Palma de Gandia l'actual agrupació amb el nom Associació Amics de la Música amb 35 músics i sota la batuta de Joan Maria Penalba Vidal.

La banda al llarg de la seua història a participat en concerts a Barbadas (Orense), així com els realitzats a la poblacions d'Hornachuelos (Còrdova) en la primera trobada de Bandes d'aquesta població, a Blanca (Murcia), Membrilla (Ciutat Real) Pulianas (Granada) i la Rioja.

També cal destacar la participació al cicle 'les Bandes a les Arts' amb un concert al Palau dels Arts de València el 2014 i el concert benèfic «els pallassos de la tele en concert» a favor del projecte 'Can de la mano', així com una gira de concerts amb el cantant Raúl Jorques dedicats a Nino Bravo.

Pulsa para ver más contenido para ti