La Societat Musical de la Llosa de Ranes (La Costera) participà a Mestalla en el partit de Lliga entre el València CF i l'Atético de MadridValència CF i l'Atético de Madrid que encetà la temporada 2018/2019. L'entitat, a les ordres del director Rafael Grau Vila, va interpretar les obres 'Orgullo santiaguista', 'Tomaquetes', 'Amunt València', 'Capellino', 'Valencia' y 'La Vereda'.

La societat va estar representada a la llotja pel president, José Javier Carreres Montell, i l'alcalde de la Llosa de Ranes, Evarist Aznar.

Es en l'any 1921 quan naix la banda de la Societat Musical de Llosa de Ranes coincidint així amb l'auge de la activitat bandística. En referència als premis, cal destacar entre altres el primer premi i menció d'honor en la primera secció del Certamen de la Comunitat Valenciana 2014 i el primer premi i menció d'honor en la primera secció del Certamen Provincial de Bandes de Música de la Diputació de València 2014.Tambè ha participat en Festivals importants a nivell nacional i internacional com el de la Fira de Xàtiva, La Sènia (Tarragona), Melide (Galícia), Insbruck i Feldkirch (Austria).

Tambè ha realitzat dos treballs discogràfics, 'El so del poble' (2007), un recull de les peces musicals més representatives de La Llosa de Ranes, i 'El so del triomf' (2014), treball que resumeix els èxits dels quatre primers premis amb menció d'honor aconseguits els anys 2011 i 2014 als certàmens provincial i autonòmic.