PILOTA A L'ESCOLA

La Trobada de Pilota a l’Escola de Silla reuneix a 800 alumnes

24 centres educatius participen en la primera Trobada de Primària a la província de València

Xiquets i xiquetes i professorat, reunits al carrer de pilota de Silla.

Xiquets i xiquetes i professorat, reunits al carrer de pilota de Silla. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Més de 800 alumnes van prendre part aquest dijous a la tercera Trobada de Primària de Pilota a l’Escola de 2024 i primera a la província de València.

El Poliesportiu Municipal de Silla va reunir a l’alumnat de 4t curs de Primària per a participar en una nova jornada de pilota i diversió dins del programa de la Vicepresidència Primera i la Conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la seua Direcció General de l’Esport, que porta en marxa des de l’any 2005.

Els xiquets i xiquetes de 4t curs de 24 centres de les poblacions de Silla, Albal, Algemesí, Anna, Benifaió, Bolbaite, Catarroja, Cullera, Chella, Chiva, Loriguilla, Paiporta, Picanya, Sollana, Sueca, València i Xirivella van ser els i les protagonistes de la jornada des de les 9:30 hores.

La cita va comptar amb la presència de la regidora i regidors de l’Ajuntament de Silla Trinidad Martínez, Benigno Bodón i José Felipe Iborra, que van estar recorrent les diferents pistes i espais d’oci habilitats per a l’ocasió en compañía del coordinador de pilota de la Generalitat Valenciana, Tino Bendicho.

Els regidors de l'Ajuntament de Silla amb el coordindor de Pilota de la Generalitat.

Els regidors de l'Ajuntament de Silla amb el coordindor de Pilota de la Generalitat. / FEDPIVAL

Centres participants

Els centres participants a la Trobada de Pilota a l’Escola de la Silla van ser: CEIP San Blas d'Albal, Colegio Santos Patronos d'Alzira, CEIP Cervantes d'Algemesí, CEIP Verge del Pilar d'Algemesí, CEIP Maestro don Jaime Aparicio Pérez d'Anna, Fundación Educativa José Gras - Cristo Rey de Benifaió, CEIP Albait de Bolbaite, L'Escolaica de Cullera, CEIP Juan Lacomba Guillot de Chella, CEIP Vicent Tosca de Xirivella, W.A. Mozart de Loriguilla, Col·legi Sagrada Família de Silla, CEIP López Marco de Sollana, CEIP Cervantes de Sueca, CEIP Trullàs de Benifaió, CEIP Luis Vives de Silla, CEIP Jaume I de Paiporta, CEIP Ausiàs March de Picanya, CEIP Reis Catòlics de Silla, CEIP Francisco Martínez Culla de Chiva, CEIP Bertomeu Llorens i Royo de Catarroja, CEIP El Patí de Silla, CEIP L'Albereda de València i CEIP Paluzié de Catarroja.

EL PATÍ  DE SILLA.

EL PATÍ DE SILLA. / FEDPIVAL

ESCOLAICA DE CULLERA.

ESCOLAICA DE CULLERA. / FEDPIVAL

JAUME I  DE PAIPORTA.

JAUME I DE PAIPORTA. / FEDPIVAL

CEIP CERVANTES DE ALGEMESÍ

CEIP CERVANTES DE ALGEMESÍ / FEDPIVAL

La propera Trobada es celebra el pròxim dimarts 30 d’abril, al Poliesportiu Municipal de Canals, on participaran vora 600 alumnes de la província de València.