Miguel és baixa en l´equip de Pedreguer-masymas per a la partida programada per a la vesprada de demà en el trinquet de Bellreguard. El nou company de Pere i Héctor II serà Víctor. En la contra formarà la parella representativa de la ciutat de València de Soro III i Salva. Miguel es va trencar a principis de la setmana en curs mentre entrenava per a preparar la partida del Circuit.

El jugador va notar una molèstia en la cama i les proves posteriors diagnosticaren que pateix un microtrencament. En teoria estarà de baixa al voltant de deu dies i per tant podria recuperar el seu lloc en la següent cita del conjunt alacantí que tindrà lloc el diumenge 21 a Alcàsser. La baixa del de Petrer és sensible doncs es tracta d´uns dels escaleters de referència però Víctor és un substitut de plenes garanties. ´Cañones´, apel·latiu que fa anys li ficaren els seus companys per la violència amb la qual executa la feta de dau i els caps, va tornar als trinquets el passat any 2013 després de romandre dos anys lesionat. I als seus quaranta anys continua donant lliçons de com s´ha de jugar a pilota.

Demà, però al matí, es jugarà una altra partida al trinquet de Borriana. Alcàsser, amb Santi, Javi i Monrabal s´enfrontarà al trio de Vila-real de Francés, Félix i Carlos.