Puchol II, Héctor i Conillet mantenen la tercera posició en la classificació, ara amb 5 punts, mentre que Francés, Félix i Carlos s´han situat quarts amb 4 punts. Els dos equips han completat tres de les seues cinc partides d´esta fase regular prèvia a les semifinals. La lliga acaba de superar el seu equador amb l´equip de València de Soro III i Salva com a líder en solitari amb 7 punts aconseguits en tres confrontacions.

Amb una partida menys, el trio de Benidorm de Pere Roc II, Dani i Tomás II és segon amb 5 punts.

El resultat d´ahir a Dénia ha fet que la formació de Miguel, Pere i Héctor II, que suma 3 punts, abandone momentàniament la quarta plaça. Però els de Pedreguer-masymas han jugat solament dues partides.

Molt més complicada és la situació del conjunt d´Alcàsser de Santi, Javi i Monrabal, que després de tres partides disputades encara no han estrenat el seu caseller de punts. El trio està obligat a guanyar les dues últimes i a més s´haurà de vore beneficiat de tercers resultats.

Pròxima parada

El campionat continuarà el divendres vinent a Vila-real on Soro III i Salva jugaran contra Puchol II, Héctor i Conillet (22:45 hores).