Síguenos en redes sociales:

Lliga 2 i la Lliga Promeses Caixa Popular

Bueno decanta una final impressionant

Amb Pablo de Borriol, el mitger alça el títol de la Lliga 2 Caixa Popular

El trinquet de Sueca es va omplir ahir amb la disputa de les finals de la Lliga 2 i la Lliga Promeses Caixa Popular. En un ambient de luxe, digne de les millor cites professionals, Pablo de Borriol i Bueno es van apropiar del títol de campions de la Lliga 2 després de superar en una partida impressionant a De la Vega, Herrera i Néstor. El mitger de Meliana fou l’actor més destacat entre l’alt nivell mostrat per tots els pilotaris.

Amb la dreta i l’esquerra, alçant els míssils que arribaven de l’altre costat de la corda, Bueno va deixar bocabadats els espectadors i fou el principal artífex del triomf del seu equip, sempre amb la seguretat de Pablo de Borriol darrere.

Presidiren la final el regidor d’Esports de Sueca, Vicent Baldoví, Paclo Alós, de Caixa Popular, i Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana.

En la final de la Lliga Promeses, que es va disputar com a aperitiu de la de la Lliga 2, Kevin, Belda i Pablo van superar amb relativa comoditat a Martí II, Julián i Manel. La trobada va estar dominada en tot moment per l’equip capitanejat per l’escaleter de Borriol, que va arribar a tindre 55-30 al seu favor.

Pulsa para ver más contenido para ti